Critical analysis of the relation between sustainability and luxury in the event management of Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Barcsay Vivien
További közreműködők: Karakasné Dr. Morvay Klára
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Luxury
Sustainability
Event Management
Best Practices
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/18155

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg18155
005 20190416140627.0
008 181122suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a en 
100 1 |a Barcsay Vivien 
245 1 0 |a Critical analysis of the relation between sustainability and luxury in the event management of Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest  |c Barcsay Vivien  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Luxury 
695 |a Sustainability 
695 |a Event Management 
695 |a Best Practices 
700 1 |a Karakasné Dr. Morvay Klára  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18155/1/Dissertation%20-%20Barcsay%2C%20Vivien.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18155/2/confidentiality.pdf  |z Dokumentum-elérés