Critical analysis of the relation between sustainability and luxury in the event management of Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Luxury Sustainability Event Management Best Practices |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18155 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg18155 | ||
| 005 | 20190416140627.0 | ||
| 008 | 181122suuuu hu om 000 eng d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a en | ||
| 100 | 1 | |a Barcsay Vivien | |
| 245 | 1 | 0 | |a Critical analysis of the relation between sustainability and luxury in the event management of Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest |c Barcsay Vivien |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Luxury | ||
| 695 | |a Sustainability | ||
| 695 | |a Event Management | ||
| 695 | |a Best Practices | ||
| 700 | 1 | |a Karakasné Dr. Morvay Klára |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18155/1/Dissertation%20-%20Barcsay%2C%20Vivien.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18155/2/confidentiality.pdf |z Dokumentum-elérés |