Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Újhartyán sváb gasztronómia |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18157 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg18157 | ||
| 005 | 20190910095523.0 | ||
| 008 | 181123suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szaller Fruzsina | |
| 245 | 1 | 0 | |a Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban |c Szaller Fruzsina |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Újhartyán | ||
| 695 | |a sváb gasztronómia | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18157/1/szakdolgozat_%20Szaller%20Fruzsina_FOOXCL.pdf |z Dokumentum-elérés |