Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Szaller Fruzsina |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Újhartyán sváb gasztronómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18157 |
Hasonló tételek
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter
: Mázi Eszter
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely
: Zsolnai Gergely
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás
: Fodor Máté Mátyás
A magyarországi svábok gasztrokultúrája
: Németh Anna
: Németh Anna
A Nyugat-Dunántúli régió gasztrokultúrája és annak megőrzése a mai vendéglátásban
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
A Pest megyében élő szlovák kisebbség gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Rádó Anna
: Rádó Anna
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
Az Újhartyáni Önkormányzat pénzügyi helyzetének elemzése
: Adamcsik János
: Adamcsik János
Mentális egészség megőrzése a vendéglátásban
: Páli Domonkos Kálmán
: Páli Domonkos Kálmán
Erdély gasztrokultúrája
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
A Duna menti svábok esküvői szokásvilága Szomód és Dunaszentmiklós példáján
: Bereczki Tímea
: Bereczki Tímea
Egy tradicionális márka megújulása
: Mata Zoltán
: Mata Zoltán
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Csorba Regina
: Csorba Regina
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
: Fehér Borbála
: Fehér Borbála
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya
: Haller Orsolya
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
A tradicionális BÁV Zrt. zálogtevékenysége napjainkban
: Petró Viktória
: Petró Viktória
Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
: Sütő Attila
: Sütő Attila
Egy generációváltás története
: Vágány Judit Bernadett
Megjelent: (2024)
: Vágány Judit Bernadett
Megjelent: (2024)
Új üzletág bevezetésének hatása tradicionális cégek termékpolitikájára
: Sereg Réka Klára
: Sereg Réka Klára
A szolgáltatásminőség megőrzése generációváltás során egy családi cukrászda esetében
: Koronczy Gergely Csaba
: Koronczy Gergely Csaba
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
A budapesti kávéházak története
: Jován Annamária
: Jován Annamária
A magyar műgyűjtés története
: Murányi Rita
: Murányi Rita
A budapesti kávéházak története
: Nemes Szabolcs
: Nemes Szabolcs
A Budapesti Értéktőzsde története
: Beréti András
Megjelent: (2008)
: Beréti András
Megjelent: (2008)
Projekt a pest megyei svábok kitelepítésének és malenkij robotra való hurcolásának 70. évfordulója alkalmából Az érintettek visszaemlékezéseinek gyűjtése
: Szabó Virág
: Szabó Virág
Versenyképesség megőrzése és motivált munkaerő alkalmazása Az Employer Branding szerepe és hatása a Continental Autonomous Mobility Hungary Kft. példáján keresztül
: Gál Balázs
: Gál Balázs
A nyelvvizsgáztatás története és digitalizálódása
: Szente Dávid László
: Szente Dávid László
A cenzúra története cenzúra a kommunista diktatúrákban
: Lencz László Márk
: Lencz László Márk
Szervezeti változások az egyedi gyártás területén a versenyképesség megőrzése érdekében
: Farkas Mónika
: Farkas Mónika
Édes élet délen - a tradicionális dél-olasz cukrászat nyomában
: Erdei Blanka
: Erdei Blanka
Hasonló tételek
-
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter -
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili -
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin -
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta -
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely