Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
Saved in:
| Main Author: | Szaller Fruzsina |
|---|---|
| Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | Újhartyán sváb gasztronómia |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18157 |
Similar Items
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter
: Mázi Eszter
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Kékesi Enikő
: Kékesi Enikő
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely
: Zsolnai Gergely
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás
: Fodor Máté Mátyás
A magyarországi svábok gasztrokultúrája
: Németh Anna
: Németh Anna
A Nyugat-Dunántúli régió gasztrokultúrája és annak megőrzése a mai vendéglátásban
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
A Pest megyében élő szlovák kisebbség gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Rádó Anna
: Rádó Anna
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
Az Újhartyáni Önkormányzat pénzügyi helyzetének elemzése
: Adamcsik János
: Adamcsik János
Mentális egészség megőrzése a vendéglátásban
: Páli Domonkos Kálmán
: Páli Domonkos Kálmán
Erdély gasztrokultúrája
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
A Duna menti svábok esküvői szokásvilága Szomód és Dunaszentmiklós példáján
: Bereczki Tímea
: Bereczki Tímea
A soroksári és környékbeli svábok gasztro-kultúrális hagyományai a XX. században
: Jusztin Máté Gergő
: Jusztin Máté Gergő
Egy tradicionális márka megújulása
: Mata Zoltán
: Mata Zoltán
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Csorba Regina
: Csorba Regina
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
: Fehér Borbála
: Fehér Borbála
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya
: Haller Orsolya
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
Magyar hagyományok megőrzése, fenntartása kulturális és sportrendezvényekkel
: Szabadi Éva
: Szabadi Éva
A sommelier képzés oktatása és szerepe a mai magyar minőségi vendéglátásban
: Tarcsai András
: Tarcsai András
A tradicionális BÁV Zrt. zálogtevékenysége napjainkban
: Petró Viktória
: Petró Viktória
Terrortámadások médiareprezentációja a tradicionális és az újmédiában
: Bajzáth Boglárka Brigitta
: Bajzáth Boglárka Brigitta
Egy generációváltás története
: Vágány Judit Bernadett
Published: (2024)
: Vágány Judit Bernadett
Published: (2024)
Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
: Sütő Attila
: Sütő Attila
Új üzletág bevezetésének hatása tradicionális cégek termékpolitikájára
: Sereg Réka Klára
: Sereg Réka Klára
A szolgáltatásminőség megőrzése generációváltás során egy családi cukrászda esetében
: Koronczy Gergely Csaba
: Koronczy Gergely Csaba
A budapesti kávéházak története
: Jován Annamária
: Jován Annamária
A magyar műgyűjtés története
: Murányi Rita
: Murányi Rita
A budapesti kávéházak története
: Nemes Szabolcs
: Nemes Szabolcs
A Budapesti Értéktőzsde története
: Beréti András
Published: (2008)
: Beréti András
Published: (2008)
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
A nyelvvizsgáztatás története és digitalizálódása
: Szente Dávid László
: Szente Dávid László
Similar Items
-
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter -
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili -
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin -
Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Kékesi Enikő -
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta