Környezetbarát Catering,zöld Horeca termékek a vendéglátásban,rendezvényeken
Saved in:
Main Author: | Nagy Enikő |
---|---|
Other Authors: | Bártfai Endre |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | lebomló műanyag termékek PLA polilactacid politejsav eldobható HORECA termékek anyag-kompozitot élelmiszeripari csomagolás műanyag palackok gyártásához szükséges előformák vegyes HORECA termékek (evőeszközök, tányérok, poharak) kompaundok gyártása |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18216 |
Similar Items
Látványvilág a rendezvényeken
: Nagy Zsófia
: Nagy Zsófia
A tudatos vásárlói magatartás bemutatása a HoReCa szektorban
: Hasznosi Enikő Mária
: Hasznosi Enikő Mária
Fogyasztásösztönzés és márkaépítés a HoReCa-ban
: Magyar Emese Neszte
: Magyar Emese Neszte
Környezetbarát termékek online marketingje Egy induló vállalkozás lehetőségei
: Hegedűs Attila
: Hegedűs Attila
Zöld utak a vendéglátásban
: Molnár Leila
: Molnár Leila
A Tokaji borok megjelenése rendezvényeken
: Erdélyi Dalma
: Erdélyi Dalma
Környezetbarát fejlesztési trendek és fogyasztói szokások elemzése a vendéglátásban
: Kungl Mihály Ádám
: Kungl Mihály Ádám
A környezetbarát termékek és a környezettudatosság szerepének vizsgálata a kereskedelemben
: Tallián Szilvia Margit
: Tallián Szilvia Margit
Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
: Kónya Barbara
: Kónya Barbara
Környezettudatosság, környezetbarát termékek jelentősége, és ezek megjelenése a hazai vásárlói szokásokban
: Sipőcz Mónika
: Sipőcz Mónika
Környezetbarát vállalat
: Laskai Vanda
: Laskai Vanda
Környezetbarát szállodák
: Czinege Lilian
: Czinege Lilian
Környezetbarát termékek értékesítési sajátosságai egy ökobolt tevékenysége és fogyasztói szokások elemzése alapján
: Forgony Anna
: Forgony Anna
Budapesti 20 és 40 év közötti lakosság környezetbarát termékek vásárlási szokásainak elemzése
: Mészáros Martin
: Mészáros Martin
Burnout in Catering Industry
: Kapitány Dániel
: Kapitány Dániel
Fenntartható, környezetbarát kávéfogyasztás
: Feszty Orsolya
: Feszty Orsolya
Vendégélmény kialakítása gálavacsora rendezvényeken rendezvénytechnológia segítségével a Special Effects Zrt. példáján keresztül
: Köbli Enikő
: Köbli Enikő
A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban
: Fekszi Emese
: Fekszi Emese
A „Termelőtől a fogyasztóig” stratégia a méltányos, egészséges és környezetbarát élelmiszerrendszerért az Európai Zöld Megállapodásban
: Szijártó Kristóf
: Szijártó Kristóf
A Bayer környezetbarát megoldásai
: Pető Kata
: Pető Kata
Fenntarthatóság a vendéglátásban, különös tekintettel a zöld éttermekre
: Kurucz Alexandra
: Kurucz Alexandra
The reaction on nutrition intolerance and allergy given by hospitality and catering industry
: Lengyel Enikő
: Lengyel Enikő
Laktózmentes termékek a vendéglátásban és a szállodaiparban
: Molnár Kinga Alexandra
: Molnár Kinga Alexandra
Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban
: Zsuga Sára Emese
: Zsuga Sára Emese
Minden, ami sajt! Avagy a sajtok általános jellemzése és a hazai kézműves sajtok jelentősége a gasztronómiai rendezvényeken és vendéglátásban.
: Farkas Luca
: Farkas Luca
A "zöld" marketing és a környezetbarát fogyasztói igények találkozása az Electrolux Green(R) porszívó termékcsalád példája alapján
: Tóth Szilvia
Published: (2013)
: Tóth Szilvia
Published: (2013)
Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek
: Szabó Réka Viktória
: Szabó Réka Viktória
The application of magic in the catering and hotel industry
: Németh Gábor László
: Németh Gábor László
An existing catering unit's developing plan
: Pacsika Csilla
: Pacsika Csilla
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny
: Kecskés Fanny
A fenntarthatóság fontossága a látogatók számára a rendezvényeken és fesztiválokon
: Morner Fanni
: Morner Fanni
A Heineken márka bemutatása és a márkakép rendezvényeken való megjelenítése
: Márkus Kata Zsófia
Published: (2009)
: Márkus Kata Zsófia
Published: (2009)
Környezetbarát munkahelyi megoldások a magyarországi felsőoktatási intézményekben
: Nagy Patricia Katalin
: Nagy Patricia Katalin
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin
: Rácz Katalin
Környezetbarát megoldások az európai autóiparban
: Laborczi László
: Laborczi László
Fenntarthatóság szerepe az IIR Magyarország Kft. által szervezett felnőttképzési rendezvényeken.
: Kámán Eszter
: Kámán Eszter
Változásmenedzsment és stratégiaváltás szükségessége egy külföldi HORECA munkákra szakosodott munkaerő-közvetítő cégnél - A Crew Agency Kft. jövője
: Blahuta Nikolett Andrea
: Blahuta Nikolett Andrea
A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai
: Rácsai Anna
: Rácsai Anna
Esküvői catering a Johnny’s Bistro tekintetében
: Kovács Dominik
: Kovács Dominik
A sváb kultúra és ennek megjelenése Soroksáron és a helyi rendezvényeken
: Horváth Nóra
: Horváth Nóra
Similar Items
-
Látványvilág a rendezvényeken
: Nagy Zsófia -
A tudatos vásárlói magatartás bemutatása a HoReCa szektorban
: Hasznosi Enikő Mária -
Fogyasztásösztönzés és márkaépítés a HoReCa-ban
: Magyar Emese Neszte -
Környezetbarát termékek online marketingje Egy induló vállalkozás lehetőségei
: Hegedűs Attila -
Zöld utak a vendéglátásban
: Molnár Leila