Magas kategóriájú szállodák vendéglátó egységeinek tervezése
Elmentve itt :
Szerző: | Oriskó Nikolett |
---|---|
További közreműködők: | Kovács László |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Szálloda Vendéglátás tervezés magas kategória tematikus |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18286 |
Hasonló tételek
Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása
: Varga Fruzsina Blanka
: Varga Fruzsina Blanka
Történelmi környezetben lévő, magas kategóriájú szállodák sajátos létesítési és üzemeltetési kérdései
: Kunszt Edina
: Kunszt Edina
Magas kategóriájú szállodák tréningprogramjai / A Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel és a Kempinski Hotel Corvinus példáján keresztül bemutatva
: Pamuk Elza
: Pamuk Elza
A szezonalitás és annak enyhítésére irányuló módszerek a szállodaiparban, több magas kategóriájú szálloda példáján szemléltetve
: Szolcsánszky Anna
: Szolcsánszky Anna
Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
: Skázel Nándor
: Skázel Nándor
Magas színvonalú vendéglátóhelyek a hazai turisztikai piacon (A POSH minőségi drinkbár tervezése és üzemeltetése)
: Kézér Nóra
: Kézér Nóra
Magas szintű külföldi delegációk magyarországi, illetve magas szintű magyar delegációk külföldi programjának szervezése.
: Szegedi Ádám
: Szegedi Ádám
Magas szintű delegációk utazásának megtervezése
: Bencze Dorottya
: Bencze Dorottya
Ingatlanalap, biztos befektetés magas hozammal
: Mészáros Ádám
: Mészáros Ádám
Pénzügyi döntések magas inflációs környezetben
: Tóth Krisztián
: Tóth Krisztián
Szállodák, ahol maga a luxus már nem elég,- mit vár el egy makacs, önálló, avagy posztmodern vendég?
: Simon Mária Luca
: Simon Mária Luca
Három eltérő kategóriájú szálloda jövedelmezőségének vizsgálata, a Mellow Mood csoport szállodáin keresztül
: Farkas Balázs
: Farkas Balázs
Egy FMCG vállalat helyzete magas inflációs környezetben
: Nagy Zsolt Patrik
: Nagy Zsolt Patrik
Az emberi tényező fontossága a szállodaiparban, a vendégelégedettség és a szállodai gazdasági eredmény kapcsolata a Thon Hotels szállodalánc brüsszeli egységeinek példáján
: Engelbrecht Zsaklin
: Engelbrecht Zsaklin
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett
: Miklósovics Nikolett
Fenntartható-e a magas államadósság? A japán példa
: Pető Anna Andrea
: Pető Anna Andrea
Magas IT igényű konferencia kulcstényezői, egy konkrét példán bemutatva
: Radó Zsófia Teréz
: Radó Zsófia Teréz
A magas értéksűrűségű szállítmányok szabályozása a közúti árufuvarozásban
: Magyar Márton Csaba
: Magyar Márton Csaba
A költség- és eredményelemzés módszertana a Mellow Mood cégcsoport különböző kategóriájú és méretű szállodáinak a szintjén.
: Nagy Kristóf
: Nagy Kristóf
Vásárlási szokások változása a 2022-es magas inflációs időszakban
: Kövesdi Beáta
: Kövesdi Beáta
Emberi életre magas kockázati tényezővel rendelkező vállalati kríziskommunikációs esettanulmányok
: Szokolai Nándor
: Szokolai Nándor
A magas növekedést elérő vállalkozások jellemzői Zala megye feldolgozóiparában
: Zsupanekné Palányi Ildikó
Megjelent: (2011)
: Zsupanekné Palányi Ildikó
Megjelent: (2011)
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Tematikus szállodák
: Hendrik Viktória
: Hendrik Viktória
Környezetbarát szállodák
: Czinege Lilian
: Czinege Lilian
A Novotel Budapest Centrum és Novotel Budapest Danube szállodák vendéglátó tevékenységének összehasonlító elemzése a vendégösszetétel és a bevételek tükrében
: Erdős Júlia
: Erdős Júlia
Virtuális tanítási módszerek vizsgálata vendéglátó-szakma oktatásában
: Tóth Nikolett Erzsébet
: Tóth Nikolett Erzsébet
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Takács Dóra
: Takács Dóra
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Murár Fanni
: Murár Fanni
Mindent a maga idején. A munkaidő felhasználása egy civil jogvédő szervezetben
: Szabó Márton
: Szabó Márton
Egy magas szintű államok közötti diplomáciai esemény megtervezése és lebonyolítása Budapesti víz világtalálkozó 2019
: Zsurkán Bence
: Zsurkán Bence
Családbarát szállodák Magyarországon
: Zajkó Laura
: Zajkó Laura
Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
: Magyar Lajos
: Magyar Lajos
Fluktuáció vizsgálata a vendéglátó szektorban
: Buzár Patrik Gábor
: Buzár Patrik Gábor
Fenntartható és energiahatékony vendéglátó vállalkozás
: Tóth Dávid János
: Tóth Dávid János
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Étkezési szokások összehasonlítása nemzetközi szinten- Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Varga Nikolett
: Varga Nikolett
Élőzenés vendéglátó üzletek Budapesten Az élőzenés vendéglátó üzletek tárgyi eszközrendszerének kialakítása a zeneszolgáltatás tekintetéből
: Szekeres Zoltán
: Szekeres Zoltán
Magas szintű külföldi delegációk magyarországi fogadása és programjának szervezése az Albán Nagykövetségen keresztül
: Szőcs Adél
: Szőcs Adél
Hasonló tételek
-
Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása
: Varga Fruzsina Blanka -
Történelmi környezetben lévő, magas kategóriájú szállodák sajátos létesítési és üzemeltetési kérdései
: Kunszt Edina -
Magas kategóriájú szállodák tréningprogramjai / A Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel és a Kempinski Hotel Corvinus példáján keresztül bemutatva
: Pamuk Elza -
A szezonalitás és annak enyhítésére irányuló módszerek a szállodaiparban, több magas kategóriájú szálloda példáján szemléltetve
: Szolcsánszky Anna -
Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
: Skázel Nándor