Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
Saved in:
Main Author: | Tajtyi Patrik |
---|---|
Other Authors: | Lenkovics Beatrix |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Fine dining Street Food Gundel Hagyomány |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18292 |
Similar Items
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
Hagyomány és innováció A kőszegi bor- és gasztronómiai fesztiválok múltja, jelene és jövője
: Dorogi Laura Hédi
: Dorogi Laura Hédi
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
„Hagyomány és Innováció Zala megyében” LEADER forrásból megvalósuló projekt életciklus szempontú elemzése
: Sóska Orsolya Marietta
: Sóska Orsolya Marietta
A palóc és a matyó hagyomány összehasonlítása
: Benkó Júlia
: Benkó Júlia
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Hogyan tovább Gundel?
: Vrana Szilvia
: Vrana Szilvia
Hagyomány és hatékonyság - növekedés három generáción át
: Szennay Áron
Published: (2024)
: Szennay Áron
Published: (2024)
Rendezvényszervezés a Gundel Palotában
: Szűcs Liza
: Szűcs Liza
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
A Gundel, mint rendezvényhelyszín az esküvőpiacon
: Molnár Petra Mária
: Molnár Petra Mária
A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése
: Vavrik Kata
: Vavrik Kata
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor
: Piróth Sándor
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina
: Kanyó Zita Krisztina
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
Hagyomány, tradíció, megújulás. Egy családi vállalkozás új termék bevezetése a hungarikumok piacára
: Maros Mariann
: Maros Mariann
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Tevékenységek a Natura Hill Vendégház és Étteremben
: Kelemen-Madarász Nóra
: Kelemen-Madarász Nóra
Mutassa be és elemezzen a Gundel étteremnél megvalósuló marketingkommunikációs tevékenységet.
: Gulyás-Szabó Boglárka
: Gulyás-Szabó Boglárka
Egy kereskedelmi hagyomány átalakulása- A nyomtatott reklámhordozók jövője- Trendek és kihívások az XXXLutz-nál
: Varga Zsuzsanna
: Varga Zsuzsanna
Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
: Sály Viktória Fanni
: Sály Viktória Fanni
Hagyomány és helytörténeti ismeretek változása Őrségben és Göcsejben a fiatal felnőtt és idős korosztályok között
: Hermán Dalma Hajnalka
: Hermán Dalma Hajnalka
A digitalizáció és az élmény alapú tanulás társadalmi hatása - Hagyomány és modernizáció a magyar irodalomban
: Kaposvári Kitti
: Kaposvári Kitti
Hagyományőrzés és közösségszervezés vizsgálata egy Magyarországi és egy Kárpátaljai településen (hagyomány és közművelődés, a helyi identitás)
: Medve Emília
: Medve Emília
A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben
: Szabó Daniella
: Szabó Daniella
A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben
: Jovon Dominik
: Jovon Dominik
Rendezvények a Tanya Csárda étteremben és a Barabás tanyán
: Kun Martina
: Kun Martina
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán
: Kun Zoltán
Similar Items
-
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána -
Hagyomány és innováció A kőszegi bor- és gasztronómiai fesztiválok múltja, jelene és jövője
: Dorogi Laura Hédi -
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea -
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia -
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel