A hagyományos és szállodai cukrászat termékkínálatának összehasonlító elemzése Magyarországon

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó András
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Cukrászat
szállodai
hagyományos
Elemzés
Magyarország
összehasonlítás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/18324

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg18324
005 20181127140610.0
008 181127suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szabó András 
245 1 2 |a A hagyományos és szállodai cukrászat termékkínálatának összehasonlító elemzése Magyarországon  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szabó András 
695 |a Cukrászat 
695 |a szállodai 
695 |a hagyományos 
695 |a Elemzés 
695 |a Magyarország 
695 |a összehasonlítás 
700 0 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18324/1/Szabo_Andras_BHQVTG.pdf  |z Dokumentum-elérés