A hagyományos és szállodai cukrászat termékkínálatának összehasonlító elemzése Magyarországon
Saved in:
Main Author: | Szabó András |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Cukrászat szállodai hagyományos Elemzés Magyarország összehasonlítás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18324 |
Similar Items
A hagyományos és a mai modern cukrászat összehasonlítása
: Hegedűs Boglárka
: Hegedűs Boglárka
Békés vármegye turisztikai termékkínálatának és termékfejlesztésének elemzése
: Lehoczki Balázs Gábor
: Lehoczki Balázs Gábor
Szállodai fejlesztési koncepciók összehasonlító elemzése Magyarországon
: Balázs Mária
: Balázs Mária
A mai dizájn cukrászat bemutatása
: Budaházi Ágnes
: Budaházi Ágnes
Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége
: Molnár Flóra Molli
: Molnár Flóra Molli
A statisztikaoktatás hagyományos és számítógéppel támogatott módszereinek összehasonlító elemzése
: Vidor Róbert
Published: (2016)
: Vidor Róbert
Published: (2016)
Édes élet délen - a tradicionális dél-olasz cukrászat nyomában
: Erdei Blanka
: Erdei Blanka
A cukrászipar fejlődése, a cukorpótlók jellemzése, és a diabetikus cukrászat
: Molnár Adrienn
: Molnár Adrienn
Egy kiskereskedelmi UNAS webáruház létesítése és termékkínálatának meghatározása a www.kpopshop.hu példáján keresztül
: Gódor Bence
: Gódor Bence
A hagyományos légitársaságok és hagyományos utazási irodák kapcsolata Magyarországon
: Bicskei Orsolya
: Bicskei Orsolya
Dolce Vita - A cukrászat Édes Élet cukor nélkül (Allergén mentes termékek választása)
: Teleki Blanka
: Teleki Blanka
A Blanco Silgranit® mosogatók termékkínálatának bővítése a magyar piacon Egy magyar KKV értékesítési és marketing szempontú megközelítése
: Pusztai Kitti
: Pusztai Kitti
Új országkép és hagyományos borkultúra Magyarországon
: Horváth Nóra
: Horváth Nóra
Szállodai metakeresők népszerűsége Magyarországon
: Havacs Péter
: Havacs Péter
A szállodai revenue menedzsment szerepének összehasonlító elemzése a NaturMed Hotel Carbona példáján keresztül
: Szántó-Cseh Krisztina
: Szántó-Cseh Krisztina
Az újhullámos cukrászat jelene és jövője - Az Édesem Cukrászda és a Chez Dodo Macaron Manufaktúra bemutatásán keresztül
: Lelkes Henriett
: Lelkes Henriett
2015 utáni rendőrségi toborzóplakátok összehasonlító elemzése Magyarországon
: Petneházy Kinga
: Petneházy Kinga
A szállodai piac trendjeinek elemzése; várható tendenciák 2030-ig Magyarországon
: Csernyánszky Lívia
: Csernyánszky Lívia
Tevékenységek összehasonlító elemzése több szállodánál
: Szabó Péter
: Szabó Péter
MAGYARORSZÁGI BEFEKTETÉSI ALAPOK MŰKŐDÉSE, HOZAMAINAK ÖSSZEHASONLÍTÓ ELEMZÉSE
: Schillinger András
: Schillinger András
Magyarországi befektetési alapok hozamainak és kockázatainak összehasonlító elemzése
: Reök András
: Reök András
Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése
: Balogh Krisztina
: Balogh Krisztina
Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése
: Zvaló Mónika
: Zvaló Mónika
Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése
: Fésűs Nóra Eszter
: Fésűs Nóra Eszter
Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése
: Hajdu Nóra
: Hajdu Nóra
Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése
: Kerekes Dorina
: Kerekes Dorina
Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése
: Rafael Renáta
: Rafael Renáta
Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése
: Kókai Attila
: Kókai Attila
Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése
: Királdi Kinga
: Királdi Kinga
Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése
: Gyürki Nikolett
: Gyürki Nikolett
Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése
: Szokol Virág
: Szokol Virág
Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése
: Nemes Annamária
: Nemes Annamária
A szállodai animáció helyzete a vízparti üdülőszállodákban Magyarországon
: Kocsis Patrícia Lilla
: Kocsis Patrícia Lilla
A szállodai Revenue Management oktatásának lehetséges formái Magyarországon
: Simon Dóra
: Simon Dóra
Szállodák jövedelem kitermelő képességének összehasonlító elemzése Magyarországon és nemzetközi viszonylatban
: Ormándlaki Eszter
: Ormándlaki Eszter
A szállodai Housekeeping részleg komplex elemzése
: Sátor Szonja
: Sátor Szonja
Vállalatok hagyományos és alternatív finanszírozási módszerei a KKV-k szintjén, Magyarországon
: Banai Szilárd Bálint
: Banai Szilárd Bálint
Vállalatok hagyományos és alternatív finanszírozási módszerei a KKV-k szintjén, Magyarországon
: Banai Szilárd Bálint
: Banai Szilárd Bálint
Szállodai értékesítés története és annak fejlődése Magyarországon külföldi összehasonlítással
: Varga Zsanett Erika
: Varga Zsanett Erika
A szállodai recepció és a vendégelégedettség elemzése
: Gasparik Gergő
: Gasparik Gergő
Similar Items
-
A hagyományos és a mai modern cukrászat összehasonlítása
: Hegedűs Boglárka -
Békés vármegye turisztikai termékkínálatának és termékfejlesztésének elemzése
: Lehoczki Balázs Gábor -
Szállodai fejlesztési koncepciók összehasonlító elemzése Magyarországon
: Balázs Mária -
A mai dizájn cukrászat bemutatása
: Budaházi Ágnes -
Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége
: Molnár Flóra Molli