Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Hóra Bettina
További közreműködők: Lugasi Dr. habil. Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Egészséges táplálkozás
Gasztronomia
Főzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/18417

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg18417
005 20181128112001.0
008 181128suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Hóra Bettina 
245 1 0 |a Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata.  |c Hóra Bettina  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata. 
695 |a Egészséges táplálkozás 
695 |a Gasztronomia 
695 |a Főzés 
700 1 |a Lugasi Dr. habil. Andrea  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18417/1/H%C3%B3ra%20Bettina_Gx5444_TVvend.pdf  |z Dokumentum-elérés