Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata.
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Egészséges táplálkozás Gasztronomia Főzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18417 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg18417 | ||
005 | 20181128112001.0 | ||
008 | 181128suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Hóra Bettina | |
245 | 1 | 0 | |a Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata. |c Hóra Bettina |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata. |
695 | |a Egészséges táplálkozás | ||
695 | |a Gasztronomia | ||
695 | |a Főzés | ||
700 | 1 | |a Lugasi Dr. habil. Andrea |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18417/1/H%C3%B3ra%20Bettina_Gx5444_TVvend.pdf |z Dokumentum-elérés |