Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata.
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Egészséges táplálkozás Gasztronomia Főzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18417 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg18417 | ||
| 005 | 20181128112001.0 | ||
| 008 | 181128suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Hóra Bettina | |
| 245 | 1 | 0 | |a Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata. |c Hóra Bettina |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata. |
| 695 | |a Egészséges táplálkozás | ||
| 695 | |a Gasztronomia | ||
| 695 | |a Főzés | ||
| 700 | 1 | |a Lugasi Dr. habil. Andrea |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18417/1/H%C3%B3ra%20Bettina_Gx5444_TVvend.pdf |z Dokumentum-elérés |