A cukrászipar fejlődése, a cukorpótlók jellemzése, és a diabetikus cukrászat
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Adrienn |
---|---|
További közreműködők: | Lugasi Dr. Andrea |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | cukrászat cukor cukorpótlók diabetikus receptek diabetikus cukrászat |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1938 |
Hasonló tételek
A cukrászipar fejlődésének bemutatása magyarországi példákon keresztül
: Simon Erika
: Simon Erika
Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége
: Molnár Flóra Molli
: Molnár Flóra Molli
A mai dizájn cukrászat bemutatása
: Budaházi Ágnes
: Budaházi Ágnes
A diabetikus és cukormentes csokoládék fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Varga Anna
: Varga Anna
Cukrász ipari trendek a diabetikus, cukormentes desszertek tekintetében Magyarországon
: Teszáry Eszter Olga
: Teszáry Eszter Olga
A hagyományos és a mai modern cukrászat összehasonlítása
: Hegedűs Boglárka
: Hegedűs Boglárka
A hagyományos és szállodai cukrászat termékkínálatának összehasonlító elemzése Magyarországon
: Szabó András
: Szabó András
Édes élet délen - a tradicionális dél-olasz cukrászat nyomában
: Erdei Blanka
: Erdei Blanka
A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban
: Schilling Helga Diána
: Schilling Helga Diána
A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban
: Schilling Helga Diána
: Schilling Helga Diána
Dolce Vita - A cukrászat Édes Élet cukor nélkül (Allergén mentes termékek választása)
: Teleki Blanka
: Teleki Blanka
A munkaerőhiány jellemzése itthon és külföldön
: Zerényi Károly
Megjelent: (2019)
: Zerényi Károly
Megjelent: (2019)
Viselkedéstechnikai elemek összehasonlító jellemzése Japán, India, Magyarország
: Bolovan Krisztina
: Bolovan Krisztina
Horizon 2020 - ERC PÁLYÁZATI TÍPUS JELLEMZÉSE
: Jakab Nikolett
: Jakab Nikolett
Az Oxygen Wellness bemutatása és egészségturisztikai jellemzése
: Batta Bianka
: Batta Bianka
Az ázsiai beutazó turizmus bemutatása és jellemzése
: Bencze Ágnes Márta
: Bencze Ágnes Márta
Az újhullámos cukrászat jelene és jövője - Az Édesem Cukrászda és a Chez Dodo Macaron Manufaktúra bemutatásán keresztül
: Lelkes Henriett
: Lelkes Henriett
A Balaton turisztikai régió lovasturizmusának jellemzése és fejlesztési lehetőségei.
: Haris Beatrix
: Haris Beatrix
Egy német nagyvállalkozás áruforgalmi tevékenységének jellemzése a stratégia függvényében
: Szeibel Nándor
: Szeibel Nándor
Anyaggazdálkodási folyamatok jellemzése a BPW-Hungária Kft. gyakorlatán keresztül
: Vörös Viktória
: Vörös Viktória
Az építőipari piac jellemzése, a KÉSZ Csoport piaci lehetőségei
: Patkós Gergely
: Patkós Gergely
A disztribúciós szerződések jellemzése, és elhelyezése a modern jogi rendszerben
: Kalics-Jozifek Júlia
: Kalics-Jozifek Júlia
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
Rendezvények lebonyolítása és az érintett részlegek jellemzése a Budapest Marriott Hotelben
: Modafferi-Institoris Anna Eszter
: Modafferi-Institoris Anna Eszter
Üzletmenet folytonosság irányítás jellemzése stratégiájának, mérési metódusainak, módszereinek széleskörű bemutatásával
: Plehel Nóra
: Plehel Nóra
A BADACSONYI BORVIDÉK BEMUTATÁSA, ÉS AZ ALMA MATER TANÉTTEREMBEN FORGALMAZOTT BORAIK JELLEMZÉSE
: Eke Katalin
: Eke Katalin
A Közösségi Agrárpolitika keretében nyújtott támogatások jellemzése, és elszámolása az Európai Unióval
: Antal Mónika
: Antal Mónika
Az orosházi kistérség munkaerő-piaci jellemzése a 2008 és 2010 közötti időszakban
: Börcsök László
: Börcsök László
A Közösségi Agrárpolitika keretében nyújtott támogatások jellemzése, kitekintéssel a hazai fejlesztési stratégiákra
: Parragh Gergely
: Parragh Gergely
A Közösségi Agrárpolitika keretében nyújtott támogatások jellemzése, különös tekintettel az iskolatej jogcímre
: Gál Balázs Tamás
: Gál Balázs Tamás
Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
: Kiss Bence
: Kiss Bence
Környezetbarát energiafelhasználás avagy A megújuló energiaforrások általános jellemzése, az Európai Unióban és hazánkban betöltött szerepe
: Pap Éva
: Pap Éva
Írország gazdasági fejlődése és összehasonlítása Magyarországgal
: Szabó Adrienn
: Szabó Adrienn
A Közösségi Agrárpolitika, illetve annak keretében nyújtott támogatások jellemzése, kitekintéssel a hazai fejlesztési és támogatási stratégiákra
: Vincze Károly
: Vincze Károly
A Közösségi Agrárpolitika, illetve annak keretében nyújtott támogatások jellemzése, kitekintéssel a hazai fejlesztési és támogatási stratégiákra
: Vincze Károly
: Vincze Károly
A Közösségi Agrárpolitika, illetve annak keretében nyújtott támogatások jellemzése, kitekintéssel a hazai fejlesztési és támogatási stratégiákra
: Vincze Károly
: Vincze Károly
A Közösségi Agrárpolitika, illetve annak keretében nyújtott támogatások jellemzése, kitekintéssel a hazai fejlesztési és támogatási stratégiákra
: Vincze Károly
: Vincze Károly
A schengeni együttműködés fejlődése Magyarország csatlakozása tükrében
: Molnár Ágnes
: Molnár Ágnes
A magyar pénzügyi kultúra története, a pénzügyi tudatosság helyzete és jellemzése, párhuzamba állítása a gazdaságban lezajló eseményekkel
: Baráth Attila
: Baráth Attila
A turizmus fejlődése és utazási szokások egy vajdasági kisvárosban
: Molnár Helga
: Molnár Helga
Hasonló tételek
-
A cukrászipar fejlődésének bemutatása magyarországi példákon keresztül
: Simon Erika -
Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége
: Molnár Flóra Molli -
A mai dizájn cukrászat bemutatása
: Budaházi Ágnes -
A diabetikus és cukormentes csokoládék fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Varga Anna -
Cukrász ipari trendek a diabetikus, cukormentes desszertek tekintetében Magyarországon
: Teszáry Eszter Olga