Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében
Elmentve itt :
Szerző: | Zólyomi Benjámin |
---|---|
További közreműködők: | Debreceni János |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Felszolgálási módok Innováció Hagyományos éttermek Modern éttermek Robotizáció |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20251 |
Hasonló tételek
Az értékesítésben dolgozók szervezetének felépítése, munkakörök, alkalmazott felszolgálási módok a Mercure Budapest Korona Szállodában
: Karászi Emese
: Karászi Emese
A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Molnár Emese
: Molnár Emese
Fenntartható élelmiszerfogyasztás fogyasztói elfogadása
: Sziva Petra
: Sziva Petra
Az overtourism hatásai és menedzsment módszereinek elfogadása a turisták körében
: Giber Tamás
: Giber Tamás
Értékesítési módok és formák a Novotel Budapest Danube Hotelben, hatásuk az üzemeltetési színvonalra és a jövedelmezőségre
: Zólyomi Benjámin
: Zólyomi Benjámin
Az oktatási technológia elfogadása Indiában
: Preeti, Goel, et al.
Megjelent: (2024)
: Preeti, Goel, et al.
Megjelent: (2024)
Felszolgálási díj a magyar jogban
: Hámori Antal
Megjelent: (2007)
: Hámori Antal
Megjelent: (2007)
A Változás Elfogadása a Kultúraváltás Feltétele
: Szirmai Dániel
: Szirmai Dániel
Folyadékfogyasztás különböző országokból érkező szálloda vendégek körében
: Jávor Lili
: Jávor Lili
A diverzitásmenedzsment jelentése a hazai HR szakemberek körében
: Szivos Márta
: Szivos Márta
A felszolgálási díj-kutatás I. rész
: Hámori Antal
Megjelent: (2022)
: Hámori Antal
Megjelent: (2022)
A felszolgálási díj-kutatás II. rész
: Hámori Antal
Megjelent: (2022)
: Hámori Antal
Megjelent: (2022)
Az IT szakemberek jelöltélménye
: Fehér Hanna
: Fehér Hanna
Budapesti rövidtávú lakáskiadás piaca a szállodák és a vendégek véleményének megítélése alapján
: Zaveczky Melinda
: Zaveczky Melinda
Vezetési stílusok elfogadása a Z generáció tagjai között
: Jaszenovits Gordana
: Jaszenovits Gordana
Vendégelégedettség és visszatérő vendégek
: Tomis Eszter
: Tomis Eszter
"Együtt a jövőbe" Az ISD Dunaferr Zrt. társadalmi felelősségvállalásának megítélése
: Kutrovátz Renátó
: Kutrovátz Renátó
A felszolgálási díj és a borravaló szabályozása és gyakorlata Magyarországon
: Juhász Tamás
: Juhász Tamás
A közművelődési szakemberek pályaképének vizsgálata
: Pálinkás Szilvia
: Pálinkás Szilvia
Szenvedélybetegekkel foglalkozó szakemberek munkahelyi stressze
: Rózsa-Rab Hajnalka
: Rózsa-Rab Hajnalka
A felszolgálási díj- és az ügyfél-, kérelmező-kutatás legújabb eredményei
: Hámori Antal
Megjelent: (2023)
: Hámori Antal
Megjelent: (2023)
A mesterséges intelligencia és a robotika megjelenése és elfogadása a szállodaiparban
: Lovas Brunó
: Lovas Brunó
A humán erőforrás szakemberek lelki egészségvédelme
: Kovács Dalma
: Kovács Dalma
Vendégfókuszú oktatási segédanyag, vendégtéri szakemberek képzéséhez
: Szabó-Nyári Klaudia
: Szabó-Nyári Klaudia
Számítógépes programozó szakemberek stresszmegküzdése - Kérdőíves kutatás
: Bodó Réka
: Bodó Réka
Különleges Szálláshelyek Magyarországon
: Kántás Péter
: Kántás Péter
Különleges akkreditív jogok
: Csekő Katalin
Megjelent: (2009)
: Csekő Katalin
Megjelent: (2009)
Fizetési módok elektronikus úton
: Lehotka Botond
: Lehotka Botond
Preferált megtakarítási módok Magyarországon
: Magócs Dániel
: Magócs Dániel
Innovatív fizetési módok Magyarországon
: Kálóczi Petra
: Kálóczi Petra
Innovatív fizetési módok Magyarországon
: Kálóczi Petra
: Kálóczi Petra
Az IT szakemberek toborzásának kihívásai az ügynökségi oldalon
: Tarr Patrícia Ibolya
: Tarr Patrícia Ibolya
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
Szállodahajók, mint különleges termékek
: Vörös Attila
: Vörös Attila
Különleges ízpárosítások a cukrászatban
: Marossy Eszter
: Marossy Eszter
Különleges háromszögszámok - érdekességekről szemléltetéssel
: Molnár István, et al.
Megjelent: (2023)
: Molnár István, et al.
Megjelent: (2023)
Nemzetközi fizetési módok bankári lebonyolítása
: Bánky Nóra Diána
: Bánky Nóra Diána
Budapest és a budapestiek felkészültsége külföldi vendégek fogadására
: Csörsz Lili
: Csörsz Lili
Egyéni cseh vendégek beutaztatása Magyarországra és annak marketingje
: Pénzes Melinda
: Pénzes Melinda
Hotel*** Landgasthof zum Raben értékesítési részlegében dolgozók munkakörei, és az általuk használt felszolgálási mód.
: Bódi Alexandra
: Bódi Alexandra
Hasonló tételek
-
Az értékesítésben dolgozók szervezetének felépítése, munkakörök, alkalmazott felszolgálási módok a Mercure Budapest Korona Szállodában
: Karászi Emese -
A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Molnár Emese -
Fenntartható élelmiszerfogyasztás fogyasztói elfogadása
: Sziva Petra -
Az overtourism hatásai és menedzsment módszereinek elfogadása a turisták körében
: Giber Tamás -
Értékesítési módok és formák a Novotel Budapest Danube Hotelben, hatásuk az üzemeltetési színvonalra és a jövedelmezőségre
: Zólyomi Benjámin