A Mercure Budapest Buda kombószállodává alakításának több szempontú elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Gartai Norbert |
---|---|
További közreműködők: | Karakasné Dr. Morvay Klára |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Szálloda Beruházás Felújítás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20299 |
Hasonló tételek
Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Kombinált szállodává válás bemutatása a Mercure Budapest Buda példáján
: Somogyi Mercédesz
: Somogyi Mercédesz
A Front Office sikerének titka- az információszolgáltatás fontossága- a Mercure Budapest Buda Szállodában
: Boros Gabriella
: Boros Gabriella
A szálloda megújulása és az éttermi vendégtér bemutatása és felújítási lehetőségeinek vizsgálata a Mercure Budapest Budában
: Gartai Norbert
: Gartai Norbert
A Sofitel Budapest Chain Bridge és a Hotel Mercure Budapest Buda összehasonlító elemzése az emberi erőforrás helyzetének szempontjai alapján
: Simon Regina
: Simon Regina
A "dual branding" szálloda fejlesztési koncepció bemutatása a Hotel Mercure Buda és a Corvin Hotel Budapest példája alapján
: Lantos Péter
: Lantos Péter
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
A szállodai recepciósok képzettségének több szempontú vizsgálata
: Heilmann Dóra
: Heilmann Dóra
Demonstrating environmental sustainability through the example of Hilton of Buda
: Butyka Gergely Norbert
: Butyka Gergely Norbert
Szállásportálok kommunikáció szempontú elemzése
: Bernáth Anto Aneta
: Bernáth Anto Aneta
A hibrid szálláshelyek üzemeltetési sajátosságainak több szempontú vizsgálata
: Békés Olivér
: Békés Olivér
Margitszigeti Ensana Health Spa Szállodák bemutatása és azok zöld szállodává alakításának vizsgálata
: Szikora Ádám
: Szikora Ádám
A NOVOTEL BUDAPEST DANUBE **** SZÁLLODA TURIZMUS SZEMPONTÚ ÉRTÉKELÉSE
: Ábel Eszter Tímea
: Ábel Eszter Tímea
A Zsona Dekor marketing szempontú elemzése
: Deme Zsófia Lívia
: Deme Zsófia Lívia
Analyzing platewaste of a trendy bistro in the heart of Buda
: Pató Márk
: Pató Márk
Tokaj hegyalja borkülönlegességeinek marketing szempontú elemzése
: Budányi Georgina
: Budányi Georgina
Tokaj hegyalja borkülönlegességeinek marketing szempontú elemzése
: Budányi Georgina
: Budányi Georgina
Mercure City Center Budapest Front Office működése és elemzése
: Anga Evelin
: Anga Evelin
Értékesítési csatornák a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Borka Zsófia Zsuzsanna
: Borka Zsófia Zsuzsanna
Panaszszituáció kezelése a Mercure Budapest Korona szállodában
: Láng Daniella
: Láng Daniella
A Mercure Budapest City Center open recepciója
: Poszlóczki Flóra
: Poszlóczki Flóra
A választás és a döntés hátterében meghúzódó okok több szempontú vizsgálata
: Németh Krisztián
: Németh Krisztián
Az Accor szállodacsoporthoz tartozó Mercure Budapest Castle Hill és Mercure Budapest Korona szállodák összehasonlító elemzése általános adottságaik és gazdasági mutatóik alapján.
: Megyeri Csanád Gábor
: Megyeri Csanád Gábor
A housekeeping tevékenysége a Mercure Budapest City Centerben
: Petró Nikolett
: Petró Nikolett
A rendezvényhelyszínek kiválasztásának aspektusai a Zsiráf Buda példáján keresztül
: Csoma Petra
: Csoma Petra
Az egészségturizmus fejlesztése a Mercure Budapest Korona szállodában
: Pintér Dorottya Barbara
: Pintér Dorottya Barbara
Panaszszituáció kezelése a Mercure Budapest City Center Hotelben.
: Rákó Dávid Gábor
: Rákó Dávid Gábor
Értékesítői tevékenységek a Mercure Budapest Korona Hotelen belül
: Kovács Adrienn
: Kovács Adrienn
A Mercure Budapest City Center Housekeeping szervezetének bemutatása
: Zélity Katalin
: Zélity Katalin
A sziget, mint nemzetközi fesztivál marketing szempontú elemzése
: Kliszek Zsuzsanna
Megjelent: (2014)
: Kliszek Zsuzsanna
Megjelent: (2014)
A Mercure Budapest Korona által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Slam Patrik
: Slam Patrik
A Mercure Budapest City Center F&B részlegének elemzése, szervezeti felépítése
: Boros Dóra
: Boros Dóra
A Mercure Budapest Korona Hotel bemutatása és Front Office tevékenységeinek elemzése
: Kertész Dzsenifer Natália
: Kertész Dzsenifer Natália
A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése
: Kéri Helga
: Kéri Helga
A pandémia hatásai a rezervációra a Mercure Budapest Koronában
: Lőrincz Máté
: Lőrincz Máté
A szállodai felújítások hatásainak vizsgálata a Mercure Budapest Koronában
: Méhész Vivien
: Méhész Vivien
A közösségi házak autizmus szempontú akadálymentesítése
: Kloknicer Ádám László
: Kloknicer Ádám László
Közép Magyarországi Regionális Operatív Program városrehabilitáció projektjeinek elemzése „Budapest II. kerület Bel-Buda kerületrészének funkcióbővítő rehabilitációja” című projektjén keresztül
: Lukács Nándor
: Lukács Nándor
A Mercure Budapest City Center által működtetett F&B részleg feladatainak elemzése
: Forgács Réka
: Forgács Réka
Hasonló tételek
-
Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai
: Tihanyi Norbert -
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert -
Kombinált szállodává válás bemutatása a Mercure Budapest Buda példáján
: Somogyi Mercédesz -
A Front Office sikerének titka- az információszolgáltatás fontossága- a Mercure Budapest Buda Szállodában
: Boros Gabriella -
A szálloda megújulása és az éttermi vendégtér bemutatása és felújítási lehetőségeinek vizsgálata a Mercure Budapest Budában
: Gartai Norbert