Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Simon Eszter
További közreműködők: Lugasi Dr. habil. Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Közétkeztetés
Franciaország
Francia iskolai étkeztetés
Biotermékek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/20330

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg20330
005 20190909133643.0
008 190502suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Simon Eszter 
245 1 0 |a Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben  |c Simon Eszter  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben 
520 3 |a A szakdolgozat a helyi- és biotermék használatának bemutatására koncentrál a francia iskolai étkeztetés területén. A dolgozat bemutatja a francia közétkeztetés törvényi hátterét, valamint az iskolai étkeztetésben a helyi-és biotermékek arányának növelésére irányuló kezdeményezéseket, ötleteket. A megfelelő szemléltetés érdekében a dolgozat magába foglal két közétkeztetési vezetővel készült interjút és az általuk irányított központi konyhák menüinek a helyi- és biotermékek szempontjából való elemzését. A dolgozat egy része kitér a helyi-és biotermékek fogalmára, fontosságukra és a francia társadalomban betöltött szerepük bemutatására. 
695 |a Közétkeztetés 
695 |a Franciaország 
695 |a Francia iskolai étkeztetés 
695 |a Biotermékek 
700 1 |a Lugasi Dr. habil. Andrea  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20330/1/Simon_Eszter_%20TV6HDQ.pdf%29..pdf  |z Dokumentum-elérés