Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Közétkeztetés Franciaország Francia iskolai étkeztetés Biotermékek |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20330 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg20330 | ||
| 005 | 20190909133643.0 | ||
| 008 | 190502suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Simon Eszter | |
| 245 | 1 | 0 | |a Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben |c Simon Eszter |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben |
| 520 | 3 | |a A szakdolgozat a helyi- és biotermék használatának bemutatására koncentrál a francia iskolai étkeztetés területén. A dolgozat bemutatja a francia közétkeztetés törvényi hátterét, valamint az iskolai étkeztetésben a helyi-és biotermékek arányának növelésére irányuló kezdeményezéseket, ötleteket. A megfelelő szemléltetés érdekében a dolgozat magába foglal két közétkeztetési vezetővel készült interjút és az általuk irányított központi konyhák menüinek a helyi- és biotermékek szempontjából való elemzését. A dolgozat egy része kitér a helyi-és biotermékek fogalmára, fontosságukra és a francia társadalomban betöltött szerepük bemutatására. | |
| 695 | |a Közétkeztetés | ||
| 695 | |a Franciaország | ||
| 695 | |a Francia iskolai étkeztetés | ||
| 695 | |a Biotermékek | ||
| 700 | 1 | |a Lugasi Dr. habil. Andrea |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20330/1/Simon_Eszter_%20TV6HDQ.pdf%29..pdf |z Dokumentum-elérés |