Ételallergiák és -érzékenységek által generált problémák megoldásai a kávézási kultúra területén
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Kávé Ételallergia Laktózmentes növényi tej |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20378 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg20378 | ||
005 | 20190910132734.0 | ||
008 | 190502suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Vásárhelyi Hunor Csaba | |
245 | 1 | 0 | |a Ételallergiák és -érzékenységek által generált problémák megoldásai a kávézási kultúra területén |c Vásárhelyi Hunor Csaba |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Kávé | ||
695 | |a Ételallergia | ||
695 | |a Laktózmentes növényi tej | ||
700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20378/1/V.04.2.alverzio%20%281%29%20%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |