Ételallergiák és -érzékenységek által generált problémák megoldásai a kávézási kultúra területén

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vásárhelyi Hunor Csaba
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Kávé
Ételallergia
Laktózmentes növényi tej
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/20378

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg20378
005 20190910132734.0
008 190502suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Vásárhelyi Hunor Csaba 
245 1 0 |a Ételallergiák és -érzékenységek által generált problémák megoldásai a kávézási kultúra területén  |c Vásárhelyi Hunor Csaba  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Kávé 
695 |a Ételallergia 
695 |a Laktózmentes növényi tej 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20378/1/V.04.2.alverzio%20%281%29%20%281%29.pdf  |z Dokumentum-elérés