Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia Olasz konyha Four Seasons Food and Beverage crisses effect recession recovery revenu downturn |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2038 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg2038 | ||
| 005 | 20150921094652.0 | ||
| 008 | 150505suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Németh Andrea | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül |c Németh Andrea |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül |
| 695 | |a Gasztronómia | ||
| 695 | |a Olasz konyha | ||
| 695 | |a Four Seasons | ||
| 695 | |a Food and Beverage | ||
| 695 | |a crisses | ||
| 695 | |a effect | ||
| 695 | |a recession | ||
| 695 | |a recovery | ||
| 695 | |a revenu | ||
| 695 | |a downturn | ||
| 700 | 1 | |a Cservák Dr György |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2038/1/N%C3%A9meth%20Andrea%20szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2038/7/N%C3%A9meth%20Andrea%20szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |