Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Az olasz gasztronómia helyzete...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Németh Andrea
Other Authors: Cservák Dr György
Format: Thesis
Kulcsszavak:Gasztronómia
Olasz konyha
Four Seasons
Food and Beverage
crisses
effect
recession
recovery
revenu
downturn
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/2038
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Similar Items

  • A szállodai marketing tevékenység értékelése a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest, a Four Seasons Hotel Singapore és a Four Seasons Resort Kuda Huraa összehasonlító példáján keresztül
    ‌: Hajtó Abigél
  • A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén
    ‌: Kurucz Nóra
  • Four Seasons in One Day The Different Shades of Organisational
    ‌: Heidrich Balázs, et al.
    Published: (2015)
  • Successful Management of Hotel F&B
    ‌: Lőrincz Ádám
  • A Four Seasons Hotel Gresham Palota versenyképességének elemzése a rendezvénypiacon
    ‌: Mihály Patrícia

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs