A munkakörnyezet befolyásoló hatása a munkateljesítményre a szállodaiparban, fókuszpontban a Food and Beverage részleg.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Nagy Krisztina
További közreműködők: Bártfai Endre
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Munkakörnyezet
Munkateljesítmény
Hatékonyság
Szállodaipar
Food and Beverage részleg
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/20393

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg20393
005 20190907122652.0
008 190502suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Nagy Krisztina 
245 1 2 |a A munkakörnyezet befolyásoló hatása a munkateljesítményre a szállodaiparban, fókuszpontban a Food and Beverage részleg.  |c Nagy Krisztina  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Munkakörnyezet 
695 |a Munkateljesítmény 
695 |a Hatékonyság 
695 |a Szállodaipar 
695 |a Food and Beverage részleg 
700 1 |a Bártfai Endre  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20393/1/Nagy_Krisztina_Szakdolgozat_BSB434.pdf  |z Dokumentum-elérés