Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | szarvasmarha marhahús fűszerek gyógyhatásai ételkészítési eljárások szakács |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20418 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg20418 | ||
| 005 | 20190909133314.0 | ||
| 008 | 190502suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Seybold Balázs | |
| 245 | 1 | 0 | |a Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra |c Seybold Balázs |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Presentation of different cattle breeds, effect of preparation techniques and spices on beef |
| 520 | 3 | |a Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra | |
| 695 | |a szarvasmarha | ||
| 695 | |a marhahús | ||
| 695 | |a fűszerek gyógyhatásai | ||
| 695 | |a ételkészítési eljárások | ||
| 695 | |a szakács | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20418/1/Seybold_Balazs_YEGFSL.pdf |z Dokumentum-elérés |