A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | csúcsgasztronómia fine dining minőségi alapanyagok |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20431 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg20431 | ||
| 005 | 20190907115215.0 | ||
| 008 | 190502suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Molnár Vanessza | |
| 245 | 1 | 2 | |a A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására |c Molnár Vanessza |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a csúcsgasztronómia | ||
| 695 | |a fine dining | ||
| 695 | |a minőségi alapanyagok | ||
| 700 | 1 | |a Tóth Gábor |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20431/1/Moln%C3%A1r%20Vanessza_AQGI82_TVtur.pdf |z Dokumentum-elérés |