Étkezési szokások összehasonlítása nemzetközi szinten- Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
Saved in:
Main Author: | Varga Nikolett |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Dr. habil. Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Egészség Külföldiek Étterem Munkahelyi étkezés Vendéglátás Táplálkozás Élelmiszer |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20447 |
Similar Items
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina
: Taylor Laura Szabina
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
Rendezvényszervezés külső helyszínen egészségesen. Hiphop és versenytánc versenyek reformja
: Horváth Szilvia
: Horváth Szilvia
Kapcsolt vállalkozások transzferárazása nemzetközi szinten
: Majlinger Kinga
: Majlinger Kinga
Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban
: Kiss Ádám
: Kiss Ádám
Tengeri árufuvarozás és szállítmányozás nemzetközi szinten
: Kalmár Renátó
: Kalmár Renátó
A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Lannathai étkezési szokások és a thaiföldi ételek térhódítása a hazai piacon
: Incefi Réka
: Incefi Réka
A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése
: Lakatos Tícia Izabella
: Lakatos Tícia Izabella
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
Fellépés a pénzmosás ellen nemzetközi, hazai és vállalati szinten
: Rahner Alma
: Rahner Alma
A családpolitikai ösztönző rendszer vizsgálata Magyarországon és nemzetközi szinten
: Szebényi-Jantner Rita
: Szebényi-Jantner Rita
Az óceánok és a tengeri környezet védelme nemzetközi szinten
: Dely Mirkó
: Dely Mirkó
Szervezett bűnözés és kábítószer-kereskedelem elleni küzdelem nemzetközi szinten
: Lukács Fanni
: Lukács Fanni
Vendéglátó egységek belsőépítészeti összehasonlítása a mai szemmel
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
Folyószámlahitel összehasonlítása Magyarország piacvezető, valamint "vidéki" pénzintézete között önkormányzati szinten
: Móré Alexandra
: Móré Alexandra
A számvitel fejlődése a válság éveiben nemzetközi szinten és hazánkban
: Szűcs Gábor
: Szűcs Gábor
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna
: Zhang Mengna
Esküvői catering és étkezési szokások, trendek az elmúlt évekből és várakozások a közeljövőre nézve
: Szeredi Laura Flóra
: Szeredi Laura Flóra
Két vendéglátó egység koronavírus alatti döntéseinek az összehasonlítása
: Nagy Benedek
: Nagy Benedek
Hogyan étkezem? - Hallgatók étkezési szokásainak vizsgálata egy felsőoktatási intézményben
: Kovács Nikolett
Published: (2013)
: Kovács Nikolett
Published: (2013)
A zsidóság ünnepei és étkezési szokásai
: Faith Balázs
: Faith Balázs
Készletgazdálkodási rendszervizsgálat kisvállalati szinten
: Kozma Vivien
: Kozma Vivien
Beszerzési feladatok kisvállalati szinten
: Gyevát Bettina
: Gyevát Bettina
Beszerzési tevékenység nagyvállalati szinten
: Urbán Tamás
: Urbán Tamás
Felhőszolgáltatások használata vállalati szinten
: Lipők Benjamin
: Lipők Benjamin
Különleges étkezési igényeknek megfelelő fagylaltok sokszínűsége
: László Fruzsina
: László Fruzsina
Háztartáson kívüli étkezési szokások és ebből adódó marketing lehetőségek vizsgálata, különös tekintettel a hallgatók célcsoportjára
: Székely Orsolya
: Székely Orsolya
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett
: Miklósovics Nikolett
A magyar egyetemi/főiskolai hallgatók étkezési szokásainak vizsgálata A súlycsökkentő diéták hatása az étkezési szokásokra
: Szabó Ádám
: Szabó Ádám
Marketingkommunikáció mikrovállalati szinten - tapétapiac Magyarországon
: Jakab András
: Jakab András
Az Ibrányi járás romáinak ételei, étkezési szokásai a hétköznapokban és az ünnepeken
: Varga Andrea
: Varga Andrea
Adóelkerülések hatása a gazdaságra, és az ellenük folyó küzdelem nemzeti és nemzetközi szinten
: Horváth Réka
: Horváth Réka
A Diego Kereskedelmi Kft. marketingkommunikációjának bemutatása, elemzése és értékelése hazai és nemzetközi szinten
: Csernák Szilvia
: Csernák Szilvia
A magyar oktatási rendszer működési sajátosságai, előnyei, hátrányai és nemzetközi szinten történő összevetése
: Bakos Boglárka
: Bakos Boglárka
Munkahelyi stressz és a munkahelyi stresszel kapcsolatos kutatások elemzése nemzetközi szinten és Magyarországon
: Farkas Zsuzsanna
: Farkas Zsuzsanna
A CRM rendszerek vizsgálata hazai és nemzetközi szinten informatikai és kommunikációs perspektíván keresztül
: Motyovszki Laura
: Motyovszki Laura
A Covid19 hatása a gyorséttermi étkezési szokásokra
: Balla Tamás
: Balla Tamás
A közösségi média szerepe az étkezési zavarok kialakulásában
: Kirizs Nóra
: Kirizs Nóra
Similar Items
-
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina -
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn -
Rendezvényszervezés külső helyszínen egészségesen. Hiphop és versenytánc versenyek reformja
: Horváth Szilvia -
Kapcsolt vállalkozások transzferárazása nemzetközi szinten
: Majlinger Kinga -
Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban
: Kiss Ádám