Die türkische Küchenkultur
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia Konyhakultúra Törökország Iszlám |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20452 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg20452 | ||
| 005 | 20190904171651.0 | ||
| 008 | 190502suuuu hu om 000 ger d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a de | ||
| 100 | 1 | |a Komár Fruzsina Sára | |
| 245 | 1 | 4 | |a Die türkische Küchenkultur |c Komár Fruzsina Sára |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a A török konyhakultúra |
| 695 | |a Gasztronómia | ||
| 695 | |a Konyhakultúra | ||
| 695 | |a Törökország | ||
| 695 | |a Iszlám | ||
| 700 | 1 | |a Stroh Péter |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20452/1/Die%20t%C3%BCrkische%20K%C3%BCchenkultur.pdf |z Dokumentum-elérés |