Die türkische Küchenkultur

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Komár Fruzsina Sára
További közreműködők: Stroh Péter
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Gasztronómia
Konyhakultúra
Törökország
Iszlám
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/20452

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg20452
005 20190904171651.0
008 190502suuuu hu om 000 ger d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a de 
100 1 |a Komár Fruzsina Sára 
245 1 4 |a Die türkische Küchenkultur  |c Komár Fruzsina Sára  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A török konyhakultúra 
695 |a Gasztronómia 
695 |a Konyhakultúra 
695 |a Törökország 
695 |a Iszlám 
700 1 |a Stroh Péter  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20452/1/Die%20t%C3%BCrkische%20K%C3%BCchenkultur.pdf  |z Dokumentum-elérés