Andalúzia épített kulturális öröksége és gasztronómiája
Elmentve itt :
Szerző: | Lendvai Csenge |
---|---|
További közreműködők: | Nagy Dr. Adrienne |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | örökség Andalúzia Kulturális |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20477 |
Hasonló tételek
Habsburg épített örökség, mint turisztikai vonzerő, egy új kulturális tematikus út lehetősége
: Györgyei-Szabó Ildikó
: Györgyei-Szabó Ildikó
Andalúzia turizmusának elemzése
: Mógor Enikő Irén
: Mógor Enikő Irén
Kulturális turizmus az olaszországi épített kulturális örökségek példáján
: Kiss Vivien Dóra
: Kiss Vivien Dóra
Zsidó kulturális örökség Miskolcon és környékén
: Bajcsev-Dancsó Diána
: Bajcsev-Dancsó Diána
Kiskunhalas gasztronómiája
: Varga Luca Kata
: Varga Luca Kata
Törökország gasztronómiája
: Farkas Anita
: Farkas Anita
Pest Vármegye épített örökségeinek turisztikai célú hasznosítása és jellemzői
: Mészáros Csenge
: Mészáros Csenge
Kelet-Ázsia gasztronómiája
: Bánki Balázs
: Bánki Balázs
Közel-Kelet Gasztronómiája
: Brunner Balázs
: Brunner Balázs
Zsámbék és környékének gasztronómiája
: Papp Anita
: Papp Anita
Szeged és környékének gasztronómiája
: Kovács Tímea
: Kovács Tímea
A turizmus szerepének bemutatása Spanyolországban Andalúzia a mór és keresztény civilizáció földje
: Kovács Fanni Eszter
: Kovács Fanni Eszter
Kecskemét kistérség gasztronómiája és hagyományai
: Sallai Mária
: Sallai Mária
Hargita megye épített örökségének turisztikai célú hasznosítása
: Csóti Gabriella
: Csóti Gabriella
A Pesti Belváros és vonzáskörzetének kulturális öröksége a 21. század fiatal felnőtt turistáinak látókörében
: Sánta Stella
: Sánta Stella
Hollókő öröksége és a Palóc Út
: Csabai Dorina
: Csabai Dorina
A szatmári térségek jellegzetes gasztronómiája
: Szilvasán Eszter
: Szilvasán Eszter
A Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája
: Orbán Zsanett
: Orbán Zsanett
Tokaj-hegyalja épített örökségének turisztikai jelene és lehetőségei
: Karkus Alexandra
: Karkus Alexandra
Komolyzenei örökség, mint turisztikai vonzerő Magyarországon
: Bögre Dorina
: Bögre Dorina
Kuba államszocialista kísérlete - Raúl Castro öröksége
: Rostás Gergely
: Rostás Gergely
A lengyel gasztronómia – az ünnepek gasztronómiája
: Suta Olga Barbara
: Suta Olga Barbara
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
A jaltai rendszer öröksége - kitekintéssel a 21. századra
: Cseh Csaba
: Cseh Csaba
A folyamatba épített ellenőrzés működésének vizsgálata egy hitelintézet behajtási folyamataiban
: Reviczky Eszter
: Reviczky Eszter
Egy magyarországi tematikus út lehetősége a Festetics örökség nyomán
: Gerencsér Zsófia
: Gerencsér Zsófia
Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
: Fehér Borbála
: Fehér Borbála
Az épített örökségek turisztikai hasznosítása - A Budai Vár és a Várkert Bazár
: Jónás Julianna
: Jónás Julianna
A népi örökség hatása a Dél-Dunántúli Turisztikai Régió turizmusára
: Kocsis Dézi
: Kocsis Dézi
A Jász örökség nyomában. A jász örökég vonzerejének turisztikai vizsgálata
: Sebestyén Csaba
: Sebestyén Csaba
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban
: Cseperkáló Ildikó
: Cseperkáló Ildikó
A dokumentum örökség védelme az UNESCO keretein belül, a Világemlékezet Program
: Kiss Zsófia
: Kiss Zsófia
Örökség és innováció, avagy a családi vállalkozások helyzete a magyar gazdasági környezetben
: Pap-Gyurits Diána
: Pap-Gyurits Diána
A VT METÁL KFT. FOLYAMATBA ÉPÍTETT BELSŐ MINŐSÉGÜGYI ELLENŐRZÉSE A VOLVO OLAJSZIVATTYÚ MEGMUNKÁLÁSA SORÁN.
: Prisznyák Gábor András
: Prisznyák Gábor András
A VT-Metál Kft. folyamatba épített belső minőségügyi ellenőrzése a Volvo olajszivattyú megmunkálása során
: Prisznyák Gábor
: Prisznyák Gábor
A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Tóth-Heyn Luca
: Tóth-Heyn Luca
A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace bemutatása, gasztronómiája és helye a magyar szállodaiparban
: Szilvási Zsófia
: Szilvási Zsófia
A Drechsler-palota, mint történelmi és építészeti örökség hasznosításának bemutatása a W Budapest Hotel szálloda fejlesztési projekt keretében
: Biber Botond Sándor
: Biber Botond Sándor
Hasonló tételek
-
Habsburg épített örökség, mint turisztikai vonzerő, egy új kulturális tematikus út lehetősége
: Györgyei-Szabó Ildikó -
Andalúzia turizmusának elemzése
: Mógor Enikő Irén -
Kulturális turizmus az olaszországi épített kulturális örökségek példáján
: Kiss Vivien Dóra -
Zsidó kulturális örökség Miskolcon és környékén
: Bajcsev-Dancsó Diána -
Kiskunhalas gasztronómiája
: Varga Luca Kata