A szállodai éttermek szerepének fontossága, bennük rejlő lehetőségek felismerése és kapacitásuk növelése. Az Accor Pannónia magyarországi brandjein keresztül bemutatva.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Krucsó Dániel
További közreműködők: Sóvári Katalin
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Accor
Accor Pannónia
Sofitel
Éttermek
Vendéglátás
Ibis
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/20523

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg20523
005 20190905155634.0
008 190503suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Krucsó Dániel 
245 1 2 |a A szállodai éttermek szerepének fontossága, bennük rejlő lehetőségek felismerése és kapacitásuk növelése. Az Accor Pannónia magyarországi brandjein keresztül bemutatva.  |c Krucsó Dániel  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A szállodai éttermek szerepének fontossága, bennük rejlő lehetőségek felismerése és kapacitásuk növelése. Az Accor Pannónia magyarországi brandjein keresztül bemutatva. 
695 |a Accor 
695 |a Accor Pannónia 
695 |a Sofitel 
695 |a Éttermek 
695 |a Vendéglátás 
695 |a Ibis 
700 1 |a Sóvári Katalin  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20523/1/Krucs%C3%B3%20D%C3%A1niel_RX7JPD_TV.pdf  |z Dokumentum-elérés