A szállodai éttermek szerepének fontossága, bennük rejlő lehetőségek felismerése és kapacitásuk növelése. Az Accor Pannónia magyarországi brandjein keresztül bemutatva.
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Accor Accor Pannónia Sofitel Éttermek Vendéglátás Ibis |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20523 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg20523 | ||
005 | 20190905155634.0 | ||
008 | 190503suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Krucsó Dániel | |
245 | 1 | 2 | |a A szállodai éttermek szerepének fontossága, bennük rejlő lehetőségek felismerése és kapacitásuk növelése. Az Accor Pannónia magyarországi brandjein keresztül bemutatva. |c Krucsó Dániel |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a A szállodai éttermek szerepének fontossága, bennük rejlő lehetőségek felismerése és kapacitásuk növelése. Az Accor Pannónia magyarországi brandjein keresztül bemutatva. |
695 | |a Accor | ||
695 | |a Accor Pannónia | ||
695 | |a Sofitel | ||
695 | |a Éttermek | ||
695 | |a Vendéglátás | ||
695 | |a Ibis | ||
700 | 1 | |a Sóvári Katalin |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20523/1/Krucs%C3%B3%20D%C3%A1niel_RX7JPD_TV.pdf |z Dokumentum-elérés |