A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Hajnal Ákos
További közreműködők: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:HACCP rendszer
Higiénia
Ételkészítés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/20606

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg20606
005 20190904112819.0
008 190507suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Hajnal Ákos 
245 1 2 |a A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Hajnal Ákos 
246 1 0 |a A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a HACCP rendszer 
695 |a Higiénia 
695 |a Ételkészítés 
700 0 2 |a Magyarné Dr. Horváth Kinga  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20606/1/Hajnal%20%C3%81kos_EVIK3Z_TVvend.pdf  |z Dokumentum-elérés