A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | HACCP rendszer Higiénia Ételkészítés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20606 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg20606 | ||
| 005 | 20190904112819.0 | ||
| 008 | 190507suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Hajnal Ákos | |
| 245 | 1 | 2 | |a A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül |h [elektronikus dokumentum] / |c Hajnal Ákos |
| 246 | 1 | 0 | |a A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a HACCP rendszer | ||
| 695 | |a Higiénia | ||
| 695 | |a Ételkészítés | ||
| 700 | 0 | 2 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20606/1/Hajnal%20%C3%81kos_EVIK3Z_TVvend.pdf |z Dokumentum-elérés |