Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | álgabona hajdina chia mag amaránt kinoa |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20629 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg20629 | ||
| 005 | 20190905154644.0 | ||
| 008 | 190506suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Kőműves Anita Vivien | |
| 245 | 1 | 0 | |a Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk |h [elektronikus dokumentum] / |c Kőműves Anita Vivien |
| 246 | 1 | 0 | |a Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk = Types of pseudocereals, their nutritional importance and usage in the catering industry |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Az álgabonák (pszeudocereáliák) azok a növények amelyeket táplálkozás céljára felhasználható magjaik miatt a - gabonákhoz hasonlóan - termesztenek, de a növényrendszertan nem sorolja a perjefélék családjába, mint a gabonákat. A magjaikat gyakran megőrölve, lisztként hasznosítják. Pszeudocereáliák például az amaránt, kinoa, chia mag és hajdina. | |
| 695 | |a álgabona | ||
| 695 | |a hajdina | ||
| 695 | |a chia mag | ||
| 695 | |a amaránt | ||
| 695 | |a kinoa | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Lenkovics Beatrix |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20629/9/K%C5%91m%C5%B1vesAnita_Pszeudocere%C3%A1li%C3%A1k_szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |