Francia hatás a magyar cukrászatra
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | cukrászat magyar cukrászat francia cukrászat Gerbeaud Cukrászda Onyx francia hatás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20696 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg20696 | ||
| 005 | 20191025133701.0 | ||
| 008 | 191025suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szilágyi Berta | |
| 245 | 1 | 0 | |a Francia hatás a magyar cukrászatra |c Szilágyi Berta |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Francia hatás a magyar cukrászatra |
| 695 | |a cukrászat | ||
| 695 | |a magyar cukrászat | ||
| 695 | |a francia cukrászat | ||
| 695 | |a Gerbeaud Cukrászda | ||
| 695 | |a Onyx | ||
| 695 | |a francia hatás | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20696/1/SZIL%C3%81GYI_BERTA_O2VFKB.pdf |z Dokumentum-elérés |