Francia hatás a magyar cukrászatra

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szilágyi Berta
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cukrászat
magyar cukrászat
francia cukrászat
Gerbeaud Cukrászda
Onyx
francia hatás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/20696

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg20696
005 20191025133701.0
008 191025suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Szilágyi Berta 
245 1 0 |a Francia hatás a magyar cukrászatra  |c Szilágyi Berta  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Francia hatás a magyar cukrászatra 
695 |a cukrászat 
695 |a magyar cukrászat 
695 |a francia cukrászat 
695 |a Gerbeaud Cukrászda 
695 |a Onyx 
695 |a francia hatás 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20696/1/SZIL%C3%81GYI_BERTA_O2VFKB.pdf  |z Dokumentum-elérés