Francia hatás a magyar cukrászatra
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | cukrászat magyar cukrászat francia cukrászat Gerbeaud Cukrászda Onyx francia hatás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20696 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg20696 | ||
005 | 20191025133701.0 | ||
008 | 191025suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Szilágyi Berta | |
245 | 1 | 0 | |a Francia hatás a magyar cukrászatra |c Szilágyi Berta |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a Francia hatás a magyar cukrászatra |
695 | |a cukrászat | ||
695 | |a magyar cukrászat | ||
695 | |a francia cukrászat | ||
695 | |a Gerbeaud Cukrászda | ||
695 | |a Onyx | ||
695 | |a francia hatás | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20696/1/SZIL%C3%81GYI_BERTA_O2VFKB.pdf |z Dokumentum-elérés |