The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Sustainable development Menu analysis USA |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20707 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg20707 | ||
| 005 | 20191111122121.0 | ||
| 008 | 190509suuuu hu om 000 eng d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a en | ||
| 100 | 1 | |a Petrenyi Dora | |
| 245 | 1 | 4 | |a The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis |c Petrenyi Dora |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Sustainable development | ||
| 695 | |a Menu analysis | ||
| 695 | |a USA | ||
| 700 | 1 | |a Weninger Agnes |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20707/1/Dissertation.pdf |z Dokumentum-elérés |