The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis
Saved in:
Main Author: | Petrenyi Dora |
---|---|
Other Authors: | Weninger Agnes |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Sustainable development Menu analysis USA |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20707 |
Similar Items
Analysis of Hungarian fine dining restaurants' marketing activities
: Fekecs Máté György
: Fekecs Máté György
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes
: Fábry Ágnes
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia
: Verzár Olivia
Investigating customer perceptions of Fine dining and Michelin-rated restaurants
: Fülöp Dóra
: Fülöp Dóra
Sustainability in food and beverages, focusing on sustainability indicators in restaurants { Budapest as an example}
: Ghannam Mohammad
: Ghannam Mohammad
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
: Vasadi-Balogh Eszter
: Vasadi-Balogh Eszter
How can sustainable indicators be utilized in tourism?
: Almási Ádám
: Almási Ádám
Customer's perception of sustainable restaurant The case of Vietnamese people toward restaurants that use seasonal menu
: Nguyen Quynh Thu
: Nguyen Quynh Thu
A molekuláris gasztronómia és a fine dining
: Szabó Salamon
: Szabó Salamon
A fine dining térhódítása a Balaton régióban
: Tóth Erika
: Tóth Erika
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban
: Duray András
: Duray András
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége
: Molnár Flóra Molli
: Molnár Flóra Molli
Sustainable Dining Innovation Crafting a Business Plan for a Vegetarian Restaurant in Kyrgyzstan
: Eliakhunova Shakhnoza
: Eliakhunova Shakhnoza
Differentiation between service experience of 5 star and 5 star luxury hotels through the eyes of the Reception and the Concierge
: Darvassy Attila
: Darvassy Attila
Differentiation between service experience of 5 star and 5 star luxury hotels through the eyes of the Reception and the Concierge
: Darvassy Attila
: Darvassy Attila
Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra
: Windisch István
: Windisch István
Street food és a fine dining összehasonlító elemzése
: Pacsai Martin Benjamin
: Pacsai Martin Benjamin
A pezsgő szerepe a budapesti fine dining éttermekben
: Hudák Dávid
: Hudák Dávid
The end of BRICS? An analysis of BRICS economies based on international indices
: Ács Annamária Paula
: Ács Annamária Paula
A fine dining étkezés bemutatása és a magyar emberek fine diningról alkotott véleményének vizsgálata
: Szabó Zsófia Panna
: Szabó Zsófia Panna
Színek, ízek, illatok, avagy a fine dining térhódítása Magyarországon
: Brizs Anna
: Brizs Anna
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata
: Péter Kata
Színek, illatok, ízek, avagy a fine dining térhódítása hazánkban
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
Patterns of Social Media Usage of 5-star Hotels in Hungary
: Berszány Antónia Krisztina
: Berszány Antónia Krisztina
Green, Social and Sustainable Bonds
: Szentpétery Szidónia
: Szentpétery Szidónia
Current kitchen technology, trends and menu planning in Budapest
: Rinyu Béla
: Rinyu Béla
Explore the implications of food waste regulations on sample Chinese restaurants and acknowledge of sustainable management practices in China and Hungary.
: Zhao Hailun
: Zhao Hailun
Sustainable Practices in Gastronomy Tourism
: Zholubovskiy Mikhael
: Zholubovskiy Mikhael
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
A koronavírus hatása a fine dining éttermekre Magyarországon a Laurel Budapest példáján keresztül
: Antalffy Michelle
: Antalffy Michelle
Egy csokoládé és borkóstoló rendezvény megvalósíthatóságának vizsgálata fine dining stílusban a Textúra étteremben
: Faragó Linda Klaudia
: Faragó Linda Klaudia
Analysis of molecular gastronomy and its practice in Budapest
: Gömöry Dóra
: Gömöry Dóra
Environmentalism in the hospitality. Consumers' perception about green restaurant concept in Hungary
: Bárdos Zsófia
: Bárdos Zsófia
How to Develop the Economy of Austria? An Analysis and Comparison of Austria and the Most Developed Countries based on Different Development Indicators
: Nagy Kincső Lilla
: Nagy Kincső Lilla
The key drivers of sustainable practices in SMEs
: Sabri Aliphana
Published: (2022)
: Sabri Aliphana
Published: (2022)
Új Spa Menü tervezet bemutatása a Boscolo Budapest Hotelben
: Angyal Diána
: Angyal Diána
Sustainable tourism policy in practice A comparative case
: Tamargo Valentina, et al.
Published: (2022)
: Tamargo Valentina, et al.
Published: (2022)
The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept
: Takács Péter Gergő
: Takács Péter Gergő
Similar Items
-
Analysis of Hungarian fine dining restaurants' marketing activities
: Fekecs Máté György -
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes -
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia -
Investigating customer perceptions of Fine dining and Michelin-rated restaurants
: Fülöp Dóra -
Sustainability in food and beverages, focusing on sustainability indicators in restaurants { Budapest as an example}
: Ghannam Mohammad