A diétás ismeretek integrálása a középszintű vendéglátó képzésekbe
Saved in:
Main Author: | Korsós Gabriella |
---|---|
Other Authors: | Tóth Gábor |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Diéta Oktatás Vendéglátás, Táplálékallergia gyakorlati képzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20716 |
Similar Items
Diétás igények napjainkban
: Kalmár Dóra
: Kalmár Dóra
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége
: Kocsis Krisztina
: Kocsis Krisztina
Diétás ételválasztás lehetősége a hazai vendéglátóhelyeken
: Zrinszky Réka Andrea
: Zrinszky Réka Andrea
Gazdasági ismeretek oktatásának innovatív módszerei
: Sebestyénné Vörös Erzsébet
: Sebestyénné Vörös Erzsébet
A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban
: Tóth Adrienn
: Tóth Adrienn
A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása
: Hertner Zsófia
: Hertner Zsófia
Klímasemleges szálláshelyek - ismeretek és attitűdök Magyarországon
: Csánki Nóra
: Csánki Nóra
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján
: Gál Eszter
: Gál Eszter
Diétás sütemények és desszertek választékának vizsgálata Hévíz kávézóiban, cukrászdáiban
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban
: Kónya András
: Kónya András
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége a Novotel Budapest City-ben
: Zrinszky Réka
: Zrinszky Réka
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Abacus Business&Wellness Hotelben
: Bartos Boglárka
: Bartos Boglárka
Az életmódváltás, mint új divat diéta és a média kapcsolata
: Tóth Kristóf Sebestyén
: Tóth Kristóf Sebestyén
Játékosítás (gamifikáció) a középiskolai "Cukrászati ismeretek" elméleti oktatásában
: Szőke Tünde Mónika
: Szőke Tünde Mónika
Adatbázisok integrálása adattárházon keresztül
: Licska Ádám
: Licska Ádám
Felnövekvő generáció munkahelyi integrálása
: Vértesi András György
: Vértesi András György
A gazdaságpszichológia integrálása a felsőoktatásba
: Pajti Zsófia Viktória
: Pajti Zsófia Viktória
Egyes diétás lisztkeverékek jellemzői és jelentőségük a speciális étrendre szorulók táplálkozásában
: Hegedüs Diána
: Hegedüs Diána
Alapszintű vállalkozási ismeretek a vállalkozások létrehozásával és hitelfinanszírozásával összefüggésében
: Horváth Benita
: Horváth Benita
A szemléltetés eszközei, hatékonysága az ételkészítési ismeretek tanítása során
: Sáfrányos Csaba
: Sáfrányos Csaba
Alapozó tantárgyi ismeretek, készségek szerepe a számvitel tantárgy teljesítésében
: Erdélyi Éva, et al.
Published: (2024)
: Erdélyi Éva, et al.
Published: (2024)
Alkalmazott közgazdasági ismeretek egy nemzetközi utcai előadói karrier során
: Clausen Christian
: Clausen Christian
Felhőalapú működés integrálása nagyvállalati környezetbe
: Korponyai Márk
: Korponyai Márk
Blokklánc technológia integrálása ellátási láncba
: Nagy Dávid Krisztián
: Nagy Dávid Krisztián
A Statisztika kurzusok keretében oktatott ismeretek alkalmazása a kutatói gyakorlatban
: Kovácsné Székely Ilona, et al.
Published: (2023)
: Kovácsné Székely Ilona, et al.
Published: (2023)
A Z generáció integrálása a munkaerőpiacra
: Sekk-Kovács Adrienn
: Sekk-Kovács Adrienn
Továbbtanulás vizsgálata a felnőtt korosztályban - pályakorrekció vagy az ismeretek bővítése?
: Csordás Emese
: Csordás Emese
Hogyan épül be egy mezőgazdasági iskola tananyagába a vállalkozási ismeretek oktatása?
: Oszlánszki-Sztarovics Petra
: Oszlánszki-Sztarovics Petra
A gyermekprostitúció áldozatainak integrálása az oktatásba
: Szabóné Sinka Tünde
: Szabóné Sinka Tünde
Új munkavállalók integrálása a pandémia idején
: Tóth Roberta
: Tóth Roberta
Szállítmánykezelő rendszer integrálása meglévő vállalatirányítási rendszerbe
: Kiss Nikolett
: Kiss Nikolett
Esettanulmányok alkalmazása a nemzetközi fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai ismeretek oktatása során
: Tátrai Anna
Published: (2014)
: Tátrai Anna
Published: (2014)
A Z generáció integrálása a turisztikai munkaerőpiacra
: Kulin Vivien
: Kulin Vivien
A CBDC-k integrálása a pénzügyi rendszerekbe
: Haiman Barna Péter
: Haiman Barna Péter
A CBDC-k integrálása a pénzügyi rendszerekbe
: Haiman Barna Péter
: Haiman Barna Péter
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Az életbiztosítási évfordulós folyamat integrálása folyamatvezérlő rendszerbe
: Tóth Máté
: Tóth Máté
A fenntarthatóság integrálása a divatipari cégek brandépítési stratégiáiba
: Lieber Hanna
: Lieber Hanna
A matematika és statisztika módszertani ismeretek szerepe a turizmus-vendéglátás közgazdász alapképzési szakon
: Rendek Csaba
: Rendek Csaba
Similar Items
-
Diétás igények napjainkban
: Kalmár Dóra -
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége
: Kocsis Krisztina -
Diétás ételválasztás lehetősége a hazai vendéglátóhelyeken
: Zrinszky Réka Andrea -
Gazdasági ismeretek oktatásának innovatív módszerei
: Sebestyénné Vörös Erzsébet -
A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban
: Tóth Adrienn