Szuperélelmiszerek a vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Szuperélelmiszer Élelmiszer Tápanyagtartalom Magyar konyha Japán konyha Olasz konyha Antioxidáns Vitamin Egészség |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20747 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg20747 | ||
| 005 | 20190902161601.0 | ||
| 008 | 190509suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Bőr Viktória | |
| 245 | 1 | 0 | |a Szuperélelmiszerek a vendéglátásban |c Bőr Viktória |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Szuperélelmiszerek a vendéglátásban |
| 520 | 3 | |a A szuperélelmiszerek a kezdetek óta kísérik és jelen vannak az életünkben ugyanúgy a vendéglátásban is. Hazai és külföldi szakirodalmi kutatásaim során arra a következtetésre jutottam, hogy ugyan ezeket az ételeket szuperélelmiszereknek nevezzük, de jelenleg pontos, jogszabály szerinti megfogalmazása nincs ennek a fogalomnak. Semmilyen szakszerű és tudományos számadat nem szolgál ezek pontos értelmezésére. Ahhoz, hogy ezeket az élelmiszereket osztályozzuk, rendszerezzük pontos adatokra lenne szükség, melyeket élelmiszer-technológiai mérésekkel, laborvizsgálatokkal lehetne megállapítani. Azt kijelenthetjük, hogy évszázadok óta léteznek olyan jótékony hatással rendelkező élelmiszerek, melyek kiemelkednek a többi közül. | |
| 695 | |a Szuperélelmiszer | ||
| 695 | |a Élelmiszer | ||
| 695 | |a Tápanyagtartalom | ||
| 695 | |a Magyar konyha | ||
| 695 | |a Japán konyha | ||
| 695 | |a Olasz konyha | ||
| 695 | |a Antioxidáns | ||
| 695 | |a Vitamin | ||
| 695 | |a Egészség | ||
| 700 | 1 | |a Lugasi Dr. habil. Andrea |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20747/1/Szuper%C3%A9lelmiszerek%20a%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1sban.pdf |z Dokumentum-elérés |