A Kereskedelmi egység létesítése és piaci bevezetése nevű új tantárgyon belül Az elektronikus kiskereskedelmi egység létrehozása tananyag kidolgozása
Saved in:
Main Author: | Lipák Mária |
---|---|
Other Authors: | Oláhné Zieser Zsuzsanna |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | E-kiskereskedelem Oktatóanyag |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20825 |
Similar Items
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Egy új kereskedelmi egység létesítése és piaci bevezetése a szépségiparban
: Vojtkó Vanda
: Vojtkó Vanda
Egy új kereskedelmi egység létesítése és piaci bevezetése a terrarisztika világában
: Budácsik Dorottya
: Budácsik Dorottya
A Paleo Muesli 2 Go kereskedelmi egység létesítése és piaci bevezetése
: Pölhőssy Norbert
: Pölhőssy Norbert
Kereskedelmi egység létesítése, működtetése, bővítése és annak problémái
: Nyékiné Tóth Judit
: Nyékiné Tóth Judit
Egy kiskereskedelmi egység közösségi média megjelenésének megtervezése
: Csiernik Lehel
: Csiernik Lehel
Egységes Pilis-Börzsöny Zöld Régió létrehozása az ökoturizmus fejlesztésével
: Juhász Veronika
: Juhász Veronika
Kiskereskedelmi egység vállalati stratégiájának a kialakítása és szerkesztése
: Örkényi Károly
: Örkényi Károly
A változások menedzselése, avagy egy új szervezeti egység létrehozása egy multinacionális vállalatnál
: Kukk Ágnes
: Kukk Ágnes
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Egységes ERP rendszer bevezetése egy nemzetközi cég leányvállalatainál
: Csombok Péter
: Csombok Péter
Saját vállalkozás létesítése és piaci bevezetése
: Berkes Krisztina Sára
: Berkes Krisztina Sára
Közbeszerzések az Európai Unió egységes piacán
: Fehér Anita
: Fehér Anita
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
E-kereskedelmi egység létrehozásának stratégiai kérdései.
: Hervert Dániel
: Hervert Dániel
Fogyasztóvédelem, személyes adatvédelem egységes EU szabályozása
: Somogyi Kitti
: Somogyi Kitti
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
Az Egységes Farmtámogatási Rendszer előzményei, bevezetése és ellenőrzése Magyarországon
: Braun Zoltán
: Braun Zoltán
AZ EGYSÉGES SEGÉLYHÍVÓ RENDSZER BEVEZETÉSE, EGY INFORMATIKAI PROJEKT MÓDSZERTANA
: Takács Gábor
: Takács Gábor
Döntés előkészítő tanulmány dísznövény kereskedelmi egység létesítésére
: Kocsis Barnabás
: Kocsis Barnabás
Bankfiók, mint a bankrendszer legkisebb működési egysége
: Irmes Máté Benedek
: Irmes Máté Benedek
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata vendéglátói egység esetében
: Chami Fatime
: Chami Fatime
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
Új vállalat létesítése és piaci bevezetése - Hungaroring Sport és Konferencia Hotel
: Antal Ádám
: Antal Ádám
PRIME FUNCTIONAL Funkcionális edzőterem piaci létesítése és bevezetése
: Németh András
: Németh András
A térségi együttműködés lehetőségei az egységes turisztikai desztináció menedzsment szervezeti keretein belül Székelyföldön, Hargita megyében
: Joó Emőke
: Joó Emőke
Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések
: Radványi Barbara
: Radványi Barbara
Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve.
: Joó Zoltán
: Joó Zoltán
Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján
: Matók Lívia
: Matók Lívia
A Broadmoor szállodában üzemelő vendéglátó egység gazdálkodásának elemzése
: Nagy Bertalan
: Nagy Bertalan
Egységes jelölés bevezetésének lehetőségei a laktózmentes termékek esetében
: Szendrei Nikolett
: Szendrei Nikolett
Magyarország külképviseleteinek gazdálkodása,ellenőrzése egy egységes elszámolási rendszerben
: Tóthné Sándor Anita
: Tóthné Sándor Anita
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
: Skázel Nándor
: Skázel Nándor
Egységes zöldség-gyümölcs terméktanúsítási rendszer kialakításának lehetőségei Magyarországon
: Harangozó Júlia
Published: (2014)
: Harangozó Júlia
Published: (2014)
Similar Items
-
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András -
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András -
Egy új kereskedelmi egység létesítése és piaci bevezetése a szépségiparban
: Vojtkó Vanda -
Egy új kereskedelmi egység létesítése és piaci bevezetése a terrarisztika világában
: Budácsik Dorottya -
A Paleo Muesli 2 Go kereskedelmi egység létesítése és piaci bevezetése
: Pölhőssy Norbert