AZ INFORMÁCIÓ-ÉS KOMMUNIKÁCIÓTECHNOLÓGIA FELHASZNÁLÁSA A VENDÉGLÁTÁS TERÜLETEIN A HOTEL RISCO DEL GATO PÉLDÁJÁN KERESZTÜL
Elmentve itt :
Szerző: | Zuggó Zita Mónika |
---|---|
További közreműködők: | Karakasné Morvay Dr. Klára |
Kulcsszavak: | IKT eszközök Hotel Risco del Gato INFOKOMMUNIKÁCIÓ digitális kommunikációs paradigmaváltás SWOT elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20860 |
Hasonló tételek
Vidéki vendéglátás a dél-alföldi régióban
: Lehőcz Milán József
: Lehőcz Milán József
A szállodai vendéglátás tevékenységének bemutatása a Petneházy Club Hotel példáján keresztül
: Gnandt Tamás István
: Gnandt Tamás István
A fenntartható turizmus vizsgálata Ecuador védett területein
: Kassai Kamilla
: Kassai Kamilla
A közösségi média megjelenése a sportkommunikáció területein
: Drágár Dominika
: Drágár Dominika
Integrált vállalatirányítási rendszerek az Autoliv Kft. logisztikai területein
: Csizmazia Zoltán
: Csizmazia Zoltán
Pénzügyi kultúra Magyarországon és a világ más területein
: Horváth Levente József
: Horváth Levente József
Állami egészségügyi intézmények gazdasági területein használt szoftverek és azok fejlődése az Országos Vérellátó Szolgálat példáján keresztül bemutatva
: Szakál Ferenc
: Szakál Ferenc
Motiváció és ösztönzés a HR különböző területein dolgozók között
: Fodor Tirza Víta
: Fodor Tirza Víta
Budapesti vendéglátás marketing az Evidens Bistro példáján keresztül
: Tóth Lilla Emese
: Tóth Lilla Emese
Fenntartható turizmus a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság védett területein
: Halász Nóra
: Halász Nóra
A ChatGPT térnyerése a képzés- fejlesztés folyamataiban és területein
: Véber Nóra
: Véber Nóra
VÁLTOZIK A VILÁG – VÁLTOZZON AZ ETIKA IS? (korunk vendéglátás-etikai sajátosságai az Accor Hotels budapesti szállodáin keresztül)
: Izing Orsolya Zita
: Izing Orsolya Zita
A műanyag vállfák fenntarthatóbbá tételének lehetőségei a kiskereskedelmi szektor különböző területein
: Juhász Regina
: Juhász Regina
Menedzserek önképzési szokásainak vizsgálata a szakmai idegen nyelvi kompetencia fejlesztésének területein
: Tischer Dániel Károly
: Tischer Dániel Károly
Rendezvényi vendéglátás sajátosságainak bemutatása a Boscolo Budapest Hotel alapján
: Kormos Laura
: Kormos Laura
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán
: Kisiván Milán
Vendéglátás marketing vizsgálata a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő Kft. példáján keresztül
: Sárosi Bence Botond
: Sárosi Bence Botond
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra
: Páldi Petra
Vendéglátás marketing
: Rostás Dániel
: Rostás Dániel
Vendéglátás marketing
: Palcsák Barbara
: Palcsák Barbara
Vendéglátás marketing
: Priáll Edina
: Priáll Edina
Vállalatirányítási információs rendszerek a Danubius Hotels Groupnál
: Bozsó Domonkos
: Bozsó Domonkos
Franchise rendszer bemutatása a turizmus-vendéglátás szektorban a Subway gyorsétteremlánc példáján keresztül
: Heleszta Nikolett Norina
: Heleszta Nikolett Norina
Vendéglátás-etika az elméletben és a gyakorlatban (a Mercure City Center példáján keresztül)
: Izing Orsolya
: Izing Orsolya
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül
: Nyirfás Luca Dorottya
: Nyirfás Luca Dorottya
A közösségi média szerepe a vendéglátás-marketingben napjainkban, a The Bigfish étterem példáján keresztül
: Oláh Kitti Vivien
: Oláh Kitti Vivien
A turizmus és a vendéglátás kapcsolata a Sir Lancelot Lovagi Étterem példáján keresztül
: Angyal Réka
: Angyal Réka
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
A szezonális turizmus és vendéglátás vizsgálata a Dunakanyarban Vác és Zebegény példáján keresztül
: Csánki Eszter
: Csánki Eszter
Felhőszolgáltatások kialakulása, felhasználása napjainkban
: Nagy Csanád Máté
: Nagy Csanád Máté
Drónok felhasználása a mezőgazdaságban
: Csordás Balázs
: Csordás Balázs
Alapítványok számviteli információs rendszerének kidolgozása
: Pap Zita
: Pap Zita
Underground vendéglátás Magyarországon
: Dajka Diána
: Dajka Diána
A vendéglátás etikája
: Szemerédi Gábor
: Szemerédi Gábor
A vendéglátás etikája
: Gedeon Ábel László
: Gedeon Ábel László
Vendéglátás a szálláshelyeken
: Neczli Ervin Zsolt
: Neczli Ervin Zsolt
Az Európai Uniós források felhasználása és ellenőrzése a Dél-keleti régióban – fókuszban a GINOP-8.3.5-18/B Hitelprogram
: Borbély Daniella
: Borbély Daniella
A gasztronómia szerepe a Kanári-szigetek turizmusában a Hotel Floresta példáján keresztül
: Leszkovár Mónika
: Leszkovár Mónika
Vezetői információs rendszer és a kontrolling kapcsolata egy bank példáján keresztül
: Pleizer György
: Pleizer György
Mikrovállalkozás információs rendszerének bemutatása, fejlesztési lehetőségei a T-96. Kft példáján keresztül
: Szabó Gábor
: Szabó Gábor
Hasonló tételek
-
Vidéki vendéglátás a dél-alföldi régióban
: Lehőcz Milán József -
A szállodai vendéglátás tevékenységének bemutatása a Petneházy Club Hotel példáján keresztül
: Gnandt Tamás István -
A fenntartható turizmus vizsgálata Ecuador védett területein
: Kassai Kamilla -
A közösségi média megjelenése a sportkommunikáció területein
: Drágár Dominika -
Integrált vállalatirányítási rendszerek az Autoliv Kft. logisztikai területein
: Csizmazia Zoltán