A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | FOSZK Vendéglátás Étlap elemzés Vegán vegetariainizmus allergének |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20942 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg20942 | ||
| 005 | 20190909140002.0 | ||
| 008 | 190510suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Straub Stella | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint |c Straub Stella |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint |
| 695 | |a FOSZK | ||
| 695 | |a Vendéglátás | ||
| 695 | |a Étlap elemzés | ||
| 695 | |a Vegán | ||
| 695 | |a vegetariainizmus | ||
| 695 | |a allergének | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20942/1/Straub%20Stella%20P5VWX8%20TVvend.pdf |z Dokumentum-elérés |