A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
Saved in:
Main Author: | Straub Stella |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Kulcsszavak: | FOSZK Vendéglátás Étlap elemzés Vegán vegetariainizmus allergének |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20942 |
Similar Items
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő
: Zsidy Enikő
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
Danubius Hotel Flamenco SWOT és PEST elemzése
: Lőrincz Zsombor
: Lőrincz Zsombor
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese
: Gombár Emese
A bankett tevékenység folyamatának bemutatása és a vendégelégedettség elemzése a Danubius Hotel Flamenco példáján keresztül
: Völgyesi Nóra
: Völgyesi Nóra
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs
: Szalai Szabolcs
A MICE termékcsoport hatása Budapest turizmusára a Danubius Hotel Flamenco**** és a Hungexpo Zrt. példáján keresztül
: Szabó Nikoletta
: Szabó Nikoletta
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. működésének elemzése turisztikai szempontok szerint
: Sóti Réka
: Sóti Réka
A magyar luxus divatipar e-kereskedelmi és fenntarthatósági szempontok szerint
: Tóth Blanka
: Tóth Blanka
Speciális terméket forgalmazó vállalkozás működésének elemző bemutatása vállalatgazdasági szempontok szerint
: Szurok Rebeka
: Szurok Rebeka
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente
: Donkó Levente
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina
: Marlok Edina
A Danubius Hotel Gellért**** marketingstratégiájának elemzése
: Molnár Viktória
: Molnár Viktória
A Danubius Hotel Gellért SWOT-elemzése
: Tátrai Miklós
: Tátrai Miklós
Az egyéni és a társas vállalkozás indításával kapcsolatos teendők, különösen számviteli szempontok szerint
: Kabály Krisztina
: Kabály Krisztina
A Danubius Grand Hotel Margitsziget SWOT-elemzése
: Balogh Balázs
: Balogh Balázs
A megújult Danubius Hotel Helia
: Ondrovics Elvira
: Ondrovics Elvira
A Danubius Hotel Hélia arculatváltozása
: Török Rozália
: Török Rozália
Danubius Hotel Helia profil váltása
: Szlovenszki Boglárka
: Szlovenszki Boglárka
A Danubius Hotel Gellért housekeeping részlegének komplex elemzése
: Mészáros Rita
: Mészáros Rita
A Danubius Hotel Astoria SWOT- és PEST- elemzése
: Szontágh Zselyke
: Szontágh Zselyke
A Danubius Hotel Hélia rendezvényeinek bemutatása és elemzése
: Szalay Kinga Csilla
: Szalay Kinga Csilla
Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Pálinkás Szilvia
: Pálinkás Szilvia
Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek jelentősége marketing- és gazdasági vonatkozású szempontok szerint az Észak-alföldi régióban
: Halasi Nóra
: Halasi Nóra
Humánerőforrás-kezelés a Danubius hotel Gellértben
: Varsányi Márk
: Varsányi Márk
Danubius Hotel Gellért front office tevékenysége
: Szűcs László Máté
: Szűcs László Máté
A Danubius Hotel Helia értékesítési politikájának és lehetőségeinek elemzése
: Lovas Ágnes
: Lovas Ágnes
Danubius Hotel Arena és Hungaria rendezvénytevékenységének bemutatása és elemzése
: Csernák Nikoletta Zsófia
: Csernák Nikoletta Zsófia
A Hotel Tagore marketing szempontok alapján történő elemzése a fogyasztói szokások tükrében
: Wittner Vivien
: Wittner Vivien
Panaszkezelés a Housekeepingen a Danubius Hotel Arénában
: Szücs Henrietta
: Szücs Henrietta
A Danubius Hotels terjeszkedése a nemzetközi piacon
: Horváth Dóra
: Horváth Dóra
Vállalatirányítási információs rendszerek a Danubius Hotels Groupnál
: Bozsó Domonkos
: Bozsó Domonkos
A Danubius Hotel Margitsziget helyzetelemzése és piackutatása
: Virág Nikolett
: Virág Nikolett
Similar Items
-
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő -
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma -
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva -
Danubius Hotel Flamenco SWOT és PEST elemzése
: Lőrincz Zsombor -
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin