A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | étlapkészítés vegetáriánus Körmend |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/21338 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg21338 | ||
005 | 20190902150001.0 | ||
008 | 190513suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Lacknerné Benkő Anita Katalin | |
245 | 1 | 2 | |a A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra |c Lacknerné Benkő Anita Katalin |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a étlapkészítés | ||
695 | |a vegetáriánus | ||
695 | |a Körmend | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/21338/1/Lacknern%C3%A9%20Benk%C5%91%20Anita%20Katalin_FSV1Y6.pdf |z Dokumentum-elérés |