A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lacknerné Benkő Anita Katalin
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Kulcsszavak:étlapkészítés
vegetáriánus
Körmend
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/21338

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg21338
005 20190902150001.0
008 190513suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Lacknerné Benkő Anita Katalin 
245 1 2 |a A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra  |c Lacknerné Benkő Anita Katalin  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a étlapkészítés 
695 |a vegetáriánus 
695 |a Körmend 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/21338/1/Lacknern%C3%A9%20Benk%C5%91%20Anita%20Katalin_FSV1Y6.pdf  |z Dokumentum-elérés