A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
Elmentve itt :
Szerző: | Lacknerné Benkő Anita Katalin |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Kulcsszavak: | étlapkészítés vegetáriánus Körmend |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/21338 |
Hasonló tételek
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő
: Zsidy Enikő
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella
: Straub Stella
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente
: Donkó Levente
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese
: Gombár Emese
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
Vegetáriánus fogások iránti igény a vegetáriánus és vegyes táplálkozású nők táplálkozási szokásainak tükrében
: Janicsek Dóra
: Janicsek Dóra
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Rendezvényszervezés a Róza Vendéglő példáján keresztül
: Fehér Anita
: Fehér Anita
Speciális terméket forgalmazó vállalkozás működésének elemző bemutatása vállalatgazdasági szempontok szerint
: Szurok Rebeka
: Szurok Rebeka
A magyar luxus divatipar e-kereskedelmi és fenntarthatósági szempontok szerint
: Tóth Blanka
: Tóth Blanka
Napjaink fogyasztási szokásainak hatása az éttermi kínálatra
: Pretz Alexandra
: Pretz Alexandra
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta
: Veres Renáta
A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. működésének elemzése turisztikai szempontok szerint
: Sóti Réka
: Sóti Réka
A turisztikai szolgáltatók felkészültsége az időseknek szóló kínálatra
: Bathó Károly Zsolt
: Bathó Károly Zsolt
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
A Rosenstein Vendéglő kínálatának bemutatása
: Szatmári Bettina Nikolett
: Szatmári Bettina Nikolett
A vegetáriánus ételkínálat összehasonlítása Vas megyében és Budapesten
: Kálmán Veronika
: Kálmán Veronika
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Az egyéni és a társas vállalkozás indításával kapcsolatos teendők, különösen számviteli szempontok szerint
: Kabály Krisztina
: Kabály Krisztina
A Sharing Economy hatása a turisztikai keresletre és kínálatra Magyarországon
: Szamosvári Flóra
: Szamosvári Flóra
A koronavírus hatása a turisztikai keresletre és kínálatra 2020-ban
: Varjú Péter
: Varjú Péter
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
Egy családi vállalkozás, a Lehel Vendéglő marketingstratégiája
: Tamási Réka
: Tamási Réka
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina
: Marlok Edina
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs
: Szalai Szabolcs
A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek jelentősége marketing- és gazdasági vonatkozású szempontok szerint az Észak-alföldi régióban
: Halasi Nóra
: Halasi Nóra
Egy családi vendéglátó vállalkozás kihívásai. A Rosenstein Vendéglő esete
: Tiffán Zsófia
: Tiffán Zsófia
Az Y generáció hatása a magyar szállodák HR területeire és a szállodai kínálatra
: Somogyi Vivien
: Somogyi Vivien
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
"A pacal fellegvára" A jakabszállási Nádas Vendéglő tevékenységének átfogó vizsgálata
: Szentkúti Judit
: Szentkúti Judit
Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Pálinkás Szilvia
: Pálinkás Szilvia
Török csatlakozás - francia szempontok
: Kovács Noémi
: Kovács Noémi
Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
A termelés elmélete tantárgy elméleti oktatásának szakmódszertana a vendéglátásszervező-vendéglős képzésben
: Búzásiné Gurdon Viktória
: Búzásiné Gurdon Viktória
Hasonló tételek
-
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő -
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella -
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma -
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva -
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente