A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Étlap Sopron Ételérzékenység |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/21346 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg21346 | ||
| 005 | 20190910153449.0 | ||
| 008 | 190513suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Zsidy Enikő | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint |c Zsidy Enikő |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Étlap | ||
| 695 | |a Sopron | ||
| 695 | |a Ételérzékenység | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/21346/1/Zsidy%20Enik%C5%91_DO18AT.pdf |z Dokumentum-elérés |