A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
Saved in:
Main Author: | Zsidy Enikő |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Kulcsszavak: | Étlap Sopron Ételérzékenység |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/21346 |
Similar Items
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella
: Straub Stella
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese
: Gombár Emese
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. működésének elemzése turisztikai szempontok szerint
: Sóti Réka
: Sóti Réka
A borturizmus jelentősége Sopron idegenforgalmában
: Nagy Enikő
: Nagy Enikő
A magyar luxus divatipar e-kereskedelmi és fenntarthatósági szempontok szerint
: Tóth Blanka
: Tóth Blanka
Speciális terméket forgalmazó vállalkozás működésének elemző bemutatása vállalatgazdasági szempontok szerint
: Szurok Rebeka
: Szurok Rebeka
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente
: Donkó Levente
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs
: Szalai Szabolcs
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina
: Marlok Edina
Az egyéni és a társas vállalkozás indításával kapcsolatos teendők, különösen számviteli szempontok szerint
: Kabály Krisztina
: Kabály Krisztina
Sopron-Fertő turisztikai térség turizmusa
: Bényi Mária Anna
: Bényi Mária Anna
Sopron és környékének értékteremtő fejlesztései
: Varga Lili
: Varga Lili
Touristic and social impact of Volt festival on Sopron
: Kátai Angéla
: Kátai Angéla
Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Pálinkás Szilvia
: Pálinkás Szilvia
Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek jelentősége marketing- és gazdasági vonatkozású szempontok szerint az Észak-alföldi régióban
: Halasi Nóra
: Halasi Nóra
Sopron-Fertő kiemelt turisztikai fejlesztési térség vizsgálata
: Sobor Fanni
: Sobor Fanni
A Hotel Tagore marketing szempontok alapján történő elemzése a fogyasztói szokások tükrében
: Wittner Vivien
: Wittner Vivien
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
A Béla bár és a Mitzi kortárs bisztró étlap-itallap elemzése
: Tobler Anna
: Tobler Anna
Hátrányos helyzetű nők munkaerőpiaci helyzete Győr-Moson-Sopron megye térségében a civil szervezetek tükrében
: Szür Enikő
: Szür Enikő
Török csatlakozás - francia szempontok
: Kovács Noémi
: Kovács Noémi
Étlap elemzés és fogyasztói igények kapcsolatának vizsgálata kecskeméti éttermek esetében
: Váradi Vivien
: Váradi Vivien
Borfogyasztási szokások és fogyasztói szempontok
: Fecser Tamara Vivien
: Fecser Tamara Vivien
Verseny a fenntartható jövőért - A különböző fenntarthatósági szempontok érvényesülése a Forma-1-es Magyar Nagydíj példáján keresztül
: Ökrös Levente
: Ökrös Levente
MechatroMotive Kft. működésének elemzése vezetői szempontok alapján
: Dreisziger György
: Dreisziger György
A Tihanyi Levendula Fesztivál és Levendula Hetek hatásainak turisztikai elemzése fenntarthatósági szempontok alapján
: Borsos Dalma Enikő
: Borsos Dalma Enikő
A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Hannig Réka
: Hannig Réka
Kastélyhasznosítás Győr-Moson-Sopron megyében konkrét példákon keresztül, kiemelt tekintettel a turizmusra
: Kiss Katalin
: Kiss Katalin
Fenntarthatósági szempontok megjelenése a turisták döntéseiben
: Gyöngyösi Márton Zsolt
: Gyöngyösi Márton Zsolt
ESG szempontok érvényesülésének vizsgálata a vendéglátásban
: Vass Dóra
: Vass Dóra
Similar Items
-
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella -
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma -
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva -
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin -
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese