Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | Humán-erőforrás kezelés Food & Beverage SWOT elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/21375 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg21375 | ||
005 | 20200221141734.0 | ||
008 | 190514suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Szalai Dóra | |
245 | 1 | 0 | |a Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben |c Szalai Dóra |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben |
695 | |a Humán-erőforrás kezelés | ||
695 | |a Food & Beverage | ||
695 | |a SWOT elemzés | ||
700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/21375/1/Szalai%20D%C3%B3ra_L6XS0Y_TV.pdf |z Dokumentum-elérés |