Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szalai Dóra
További közreműködők: Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia
Kulcsszavak:Humán-erőforrás kezelés
Food & Beverage
SWOT elemzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/21375

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg21375
005 20200221141734.0
008 190514suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Szalai Dóra 
245 1 0 |a Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben  |c Szalai Dóra  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben 
695 |a Humán-erőforrás kezelés 
695 |a Food & Beverage 
695 |a SWOT elemzés 
700 1 |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/21375/1/Szalai%20D%C3%B3ra_L6XS0Y_TV.pdf  |z Dokumentum-elérés