Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben
Elmentve itt :
Szerző: | Szalai Dóra |
---|---|
További közreműködők: | Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |
Kulcsszavak: | Humán-erőforrás kezelés Food & Beverage SWOT elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/21375 |
Hasonló tételek
Humán erőforrás-kezelés a Patmos kávézóban
: Balla Márta
: Balla Márta
A study of Chinese and foreign hotel food and beverage services
: Duan Jiaxin
: Duan Jiaxin
Food and beverage management in hotel restaurants in comparison with independent establishments
: Nyitrai Vanessza Szintia
: Nyitrai Vanessza Szintia
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
Exploring harmful effects of food and beverage jobs
: Mádi Virág
: Mádi Virág
Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment
: Wittmann Ádám
: Wittmann Ádám
A Food and Beverage részleg bemutatása a Floresta Hotelben
: Pethő Rita
: Pethő Rita
Corporate vendégek és a személyzet kapcsolata a Hotel Presidentben a COVID-19 járvány idején
: Mátyás Noémi
: Mátyás Noémi
Emberi erőforrás kezelés a Mona Liza Pizzériában
: Poszpisel Erik
: Poszpisel Erik
Sustainability in food and beverages, focusing on sustainability indicators in restaurants { Budapest as an example}
: Ghannam Mohammad
: Ghannam Mohammad
Food & Beverage részleg működésének leírása, éttermek, bankett bemutatása a Corinthia Hotel Budapestben, illetve konkurenciaelemzés
: Papp Fruzsina
: Papp Fruzsina
Effect of storytelling marketing on Brand Image of a company in the food and beverage industry.
: Kozhabayeva Madina
: Kozhabayeva Madina
Az InterContinental Hotel Budapest Food and Beverage részleg hatékonyságának elemzése minőség-vendégelégedettség-vezetői döntések kapcsolatában
: Tézli Cintia
: Tézli Cintia
A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése
: Kéri Helga
: Kéri Helga
Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása
: Varga Fruzsina Blanka
: Varga Fruzsina Blanka
AZ AQUAWORLD RESORT BUDAPEST ÁLTAL ELLÁTOTT FOOD AND BEVERAGE MUNKASZERVEZÉSÉNEK BEMUTATÁSA, ELEMZÉSE
: Rábai Vivien
: Rábai Vivien
The effects of the new forms of digital marketing on the food and beverage consumption of early teenagers in Hungary
: Dongó Fanni
: Dongó Fanni
Vagyonvédelmi vállalkozás humán erőforrás tevékenysége
: Kuris Paméla Anna
: Kuris Paméla Anna
Humánerőforrás-kezelés a Danubius hotel Gellértben
: Varsányi Márk
: Varsányi Márk
Számítástechnika a humán erőforrás támogatására teljesítményértékeléssel
: Fekete Kálmán
: Fekete Kálmán
A humán erőforrás szakemberek lelki egészségvédelme
: Kovács Dalma
: Kovács Dalma
A munkakörnyezet befolyásoló hatása a munkateljesítményre a szállodaiparban, fókuszpontban a Food and Beverage részleg.
: Nagy Krisztina
: Nagy Krisztina
Impact of economic crisis on the hotel industry In depth analysis of the outcomes during and after the 2008 crisis focusing on the Food & Beverage department of a 4-star hotel in Budapest.
: Piedl Regina
: Piedl Regina
A Humán Erőforrás Gazdálkodása a Dunastyr Polisztirolgyártó Zrt.-nél.
: Palla Dóra
: Palla Dóra
A humán erőforrás helyzete és fejlesztési lehetőségei az amerikai szállodaiparban, a Hotel Broadmoor példáján keresztül
: Májer Dóra
: Májer Dóra
A humán erőforrás-gazdálkodás jellegzetességei a közszolgálatban
: Márton Antónia
: Márton Antónia
A humán erőforrás-gazdálkodás sajátosságai a közszférában
: Menhard Zsófia
: Menhard Zsófia
A humán erőforrás gazdálkodás a Gyermelyi Vállalatcsoportnál
: Demeter Dorina
: Demeter Dorina
Humán erőforrás kontrolling a MOL Nyrt. gyakorlatában
: Csizmadia Levente
: Csizmadia Levente
Az Invitel humán erőforrás stratégiájának kialakításának menete
: Dömsödi Balázs
: Dömsödi Balázs
A kamat swap ügyletek jellemzői és felhasználásuk a kamatkockázat-kezelés területén
: Katona Zsófia
: Katona Zsófia
The online communication of distilled beverages
: Raffaj András
: Raffaj András
Humán erőforrás tevékenység változásainak megjelenése adott kereskedelmi vállalatnál
: Dörflinger Anna Tímea
: Dörflinger Anna Tímea
Beszallitoi Informacio Kezeles
: Megyesi Adam A.
: Megyesi Adam A.
Humán Erőforrás Menedzsment a digitalizáció időszakában Magyarországon Toborzás-Kiválasztás Folyamata Online
: Jakimenko Aljona
: Jakimenko Aljona
A szállodai humán erőforrás jövője a technológia térnyerésének hatására
: Utasi Evelin
: Utasi Evelin
A humán erőforrás megközelítése a személyiség pszichológiai jellemzőinek szempontjából
: Dirner Zsófia
: Dirner Zsófia
A humán erőforrás menedzsment szerepe az értékesítő csapatok munkájában
: Ladányi Gabriella
: Ladányi Gabriella
A humán erőforrás menedzsment szerepének felértékelődése a rendszerváltás óta Magyarországon
: Barta Nikolett
: Barta Nikolett
Food losses and waste in the context of sustainable food systems in hotel management
: Aladzic Diana
: Aladzic Diana
Hasonló tételek
-
Humán erőforrás-kezelés a Patmos kávézóban
: Balla Márta -
A study of Chinese and foreign hotel food and beverage services
: Duan Jiaxin -
Food and beverage management in hotel restaurants in comparison with independent establishments
: Nyitrai Vanessza Szintia -
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio -
Exploring harmful effects of food and beverage jobs
: Mádi Virág