Blue Sky Étterem újratervezése
Saved in:
Main Author: | Jantner Ákos |
---|---|
Other Authors: |
Győri Dr. Zsuzsanna
Riczu Tünde |
Kulcsszavak: | Üzleti Terv Újratervezés Blue Sky Étterem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/21487 |
Similar Items
Ellátási lánc vezetői jelentésrendszerének újratervezése, fejlesztése és automatizálása
: Bencze Róbert Pál
: Bencze Róbert Pál
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
A marketingkommunikáció jelentősége és eszközei a B2Sky utazási iroda példája kapcsán
: Mészáros Péter Pál
: Mészáros Péter Pál
Folyamat automatizálás egy hazai banknál Blue Prism RPA-val
: Braun Patrik
: Braun Patrik
Az Aldi hűtő- és mélyhűtőraktár bővítése, a kapacitásproblémák áthidalása és a folyamatok újratervezése
: Nemes Adél
: Nemes Adél
A Silk Blue Hungary Kft elemzése több év beszámolója alapján
: Puskás Brigitta Éva
: Puskás Brigitta Éva
A Nyugat-Balkán újratervezése – A Balkan non-paper nem hivatalos dokumentum előzményei és utóélete
: Bukosza Vilmos
: Bukosza Vilmos
A freemium és a Blue Ocean stratégia a prezi.com-on keresztül
: Beleznai Márk Gábor
: Beleznai Márk Gábor
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Magyarország makrogazdasági mutatóinak kapcsolata a BUX indexel és a Blue Chip részvények árfolyamával
: Kurucsó Balázs
: Kurucsó Balázs
A végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése a BLUE Pénzügyi Lízing Zrt. "v.a."-nál
: Benkocs Zsuzsanna
: Benkocs Zsuzsanna
A végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése a BLUE Pénzügyi Lízing Zrt."v.a."-nál
: Benkocs Zsuzsanna
: Benkocs Zsuzsanna
A végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése a BLUE Pénzügyi Lízing Zrt. "v.a."-nál
: Benkocs Zsuzsanna
: Benkocs Zsuzsanna
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A raktározás bemutatása, a Galéria és a Kühne étterem vonatkozásában
: Illés Ákos
: Illés Ákos
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin
: Rácz Katalin
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
Étterem nyilvántartó webes alkalmazás fejlesztése
: Váradi Gergő
: Váradi Gergő
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A jazz szerepe az étterem kiválasztásában a Ladó Café étterem példáján keresztül bemutatva (esettanulmány)
: Lóth Viktória
: Lóth Viktória
A Corso étterem személyzetfejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Juhász Béla
: Juhász Béla
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
Egy thai étterem megvalósíthatósági tanulmánya Budapesten
: Tamásy Zsófia
: Tamásy Zsófia
Egy barbecue étterem indításának marketing vonatkozásai
: Ács András
: Ács András
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda
: Kovács Vanda
Egy magyar étterem üzemeltetése Németországban, Düsseldorfban
: Tóth Júlia
: Tóth Júlia
A Larus étterem fenntarthatósági körülményeinek vizsgálata
: Tóth Anna Heléna
: Tóth Anna Heléna
A Vapiano étterem és konkurenciáinak elemzése
: Kosán Noémi
: Kosán Noémi
A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás
: Sajner Enikő
: Sajner Enikő
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
Marketing tevékenység egy új étterem viszonylatában
: Gulyás Laura
: Gulyás Laura
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
A Tópart Hotel és Étterem szolgáltatásmarketingje
: Bakcsy Bálint
: Bakcsy Bálint
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
A Papírtigris étterem marketingstratégiája és fejlődési lehetőségei
: Szilfai Judit
: Szilfai Judit
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor
: Piróth Sándor
Similar Items
-
Ellátási lánc vezetői jelentésrendszerének újratervezése, fejlesztése és automatizálása
: Bencze Róbert Pál -
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra -
A marketingkommunikáció jelentősége és eszközei a B2Sky utazási iroda példája kapcsán
: Mészáros Péter Pál -
Folyamat automatizálás egy hazai banknál Blue Prism RPA-val
: Braun Patrik -
Az Aldi hűtő- és mélyhűtőraktár bővítése, a kapacitásproblémák áthidalása és a folyamatok újratervezése
: Nemes Adél