Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Rozbora Zsófia
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:Desszert
Étlap
Étlapelemzés
Táplálékallergia
Táplálékintolerancia
4 csillagos szálloda
Wellness
allergén jelölések
Gluténmentes és laktózmentes ételek
cukormentes sütemények
Velencei-tó
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/21857

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg21857
005 20190909130118.0
008 190515suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Rozbora Zsófia 
245 1 3 |a Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése  |c Rozbora Zsófia  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Desszert 
695 |a Étlap 
695 |a Étlapelemzés 
695 |a Táplálékallergia 
695 |a Táplálékintolerancia 
695 |a 4 csillagos szálloda 
695 |a Wellness 
695 |a allergén jelölések 
695 |a Gluténmentes és laktózmentes ételek 
695 |a cukormentes sütemények 
695 |a Velencei-tó 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/21857/1/PROJEKTMUNKA%20RZS.pdf  |z Dokumentum-elérés