Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Legindi Cintia Erika
További közreműködők: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Dokumentumtípus: Projektmunka
Kulcsszavak:élelmiszerhigiénia
HACCP
Velence Resort&Spa
Mikrobiológia
Higiénia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/22016

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg22016
005 20190906092358.0
008 190515suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Legindi Cintia Erika 
245 1 0 |a Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Legindi Cintia Erika 
246 1 0 |a Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban  |h [elektronikus dokumentum] 
516 |a Project_work 
695 |a élelmiszerhigiénia 
695 |a HACCP 
695 |a Velence Resort&Spa 
695 |a Mikrobiológia 
695 |a Higiénia 
700 0 2 |a Magyarné Dr. Horváth Kinga  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22016/1/%C3%89lelmiszerhigi%C3%A9niai-felt%C3%A9telek-bemutat%C3%A1sa-a-Velence-Resort-Spa-ban.pdf  |z Dokumentum-elérés