Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Projektmunka |
Kulcsszavak: | élelmiszerhigiénia HACCP Velence Resort&Spa Mikrobiológia Higiénia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22016 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg22016 | ||
005 | 20190906092358.0 | ||
008 | 190515suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Legindi Cintia Erika | |
245 | 1 | 0 | |a Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban |h [elektronikus dokumentum] / |c Legindi Cintia Erika |
246 | 1 | 0 | |a Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban |h [elektronikus dokumentum] |
516 | |a Project_work | ||
695 | |a élelmiszerhigiénia | ||
695 | |a HACCP | ||
695 | |a Velence Resort&Spa | ||
695 | |a Mikrobiológia | ||
695 | |a Higiénia | ||
700 | 0 | 2 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22016/1/%C3%89lelmiszerhigi%C3%A9niai-felt%C3%A9telek-bemutat%C3%A1sa-a-Velence-Resort-Spa-ban.pdf |z Dokumentum-elérés |