A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bánhegyi Zsolt István
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:Veganizmus,
Vegán
Ételallergia
Ételintolerancia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/22252
Leíró adatok
Kivonat:Projektmunkámmal az volt a célom, hogy megismertessem a vegán és vega életmódot, valamint az allergiások és érzékenyek szempontjából vizsgáljam a gyakorlati helyem étlapját. A munkám során nagyon izgalmas volt a témában kutakodnom és a miértek után keresgélnem. Saját meglátásom szerint sikerült szembe állítanom egymással a hús és nem húsfogyasztókat. Az étlapom bemutatása során sikerült megismerkednem rengeteg étellel, és hozzávalóval, amiket korábban még nem ismertem. Különösképpen mert legalább megtudtam részletesen, hogy a gyakorlati időm alatt mit adtam el az embereknek. A vegánság és vegaság egy egyre növekvő trend, ami véleményem szerint 5-10 év múlva már annyira kinövi magát, hogy szinte minden ember ismerni fogja ezt az életmódot. A projektmunkám elkészítése izgalmas és hasznos volt a tanulmányaim szempontjából is, és egyértelműen mondhatom, hogy sokat fejlődtem mind a gyakorlat, mint a projektmunka írása közben.