A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bánhegyi Zsolt István
Other Authors: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:Veganizmus,
Vegán
Ételallergia
Ételintolerancia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/22252

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg22252
005 20190902142930.0
008 190516suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Bánhegyi Zsolt István 
245 1 2 |a A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák  |c Bánhegyi Zsolt István  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák 
520 3 |a Projektmunkámmal az volt a célom, hogy megismertessem a vegán és vega életmódot, valamint az allergiások és érzékenyek szempontjából vizsgáljam a gyakorlati helyem étlapját. A munkám során nagyon izgalmas volt a témában kutakodnom és a miértek után keresgélnem. Saját meglátásom szerint sikerült szembe állítanom egymással a hús és nem húsfogyasztókat. Az étlapom bemutatása során sikerült megismerkednem rengeteg étellel, és hozzávalóval, amiket korábban még nem ismertem. Különösképpen mert legalább megtudtam részletesen, hogy a gyakorlati időm alatt mit adtam el az embereknek. A vegánság és vegaság egy egyre növekvő trend, ami véleményem szerint 5-10 év múlva már annyira kinövi magát, hogy szinte minden ember ismerni fogja ezt az életmódot. A projektmunkám elkészítése izgalmas és hasznos volt a tanulmányaim szempontjából is, és egyértelműen mondhatom, hogy sokat fejlődtem mind a gyakorlat, mint a projektmunka írása közben. 
695 |a Veganizmus, 
695 |a Vegán 
695 |a Ételallergia 
695 |a Ételintolerancia 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22252/1/B%C3%A1nhegyi%20Zsolt%20Istv%C3%A1n_MPRHNH_TV.pdf  |z Dokumentum-elérés