A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
Elmentve itt :
Szerző: | Bánhegyi Zsolt István |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Kulcsszavak: | Veganizmus, Vegán Ételallergia Ételintolerancia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22252 |
Hasonló tételek
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia
: Holló Klaudia
Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Gulyás Melinda Őzike
: Gulyás Melinda Őzike
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia
: Rozbora Zsófia
Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Besenyei Panna
: Besenyei Panna
A desszert kínálat bemutatása az InterContinental szállodában, illetve a különböző ételallergiában szenvedők részére készített desszertválaszték elemzése
: Lisoczki Sára
: Lisoczki Sára
A Courtyard by Mariott Budapest City Center étlapjának elemzése ételérzékenységben/allergiában szenvedők részére kínált választék alapján és az allergének jelölése
: Bangó Bianka
: Bangó Bianka
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta
: Veres Renáta
Comprehensive Analysis of Great Depression and Great Recession. Possible Crisis Prevention
: Samadov Farid
: Samadov Farid
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Az Izsóp Étterem és Bisztró tavaszi és nyári étlapjának elemzése a szezonális nyersanyagok szempontjából
: Gulyás Vivien
: Gulyás Vivien
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
A Johnny's Bistro étel és italkínálata
: Somogyi Dorottya
: Somogyi Dorottya
Esküvői catering a Johnny’s Bistro tekintetében
: Kovács Dominik
: Kovács Dominik
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese
: Gombár Emese
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
THE GREAT RESIGNATION Within The Scope of The U.S. and The World Panorama
: Nguyen Thi Hue
: Nguyen Thi Hue
Analyzing platewaste of a trendy bistro in the heart of Buda
: Pató Márk
: Pató Márk
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
"Good to great" Ügyfélszolgálati rendszer kiépítése a DGF-nél
: Kurbel Andrea
: Kurbel Andrea
The development of horse tourism culture in the Southern Great Plain and in the farmland
: Bosznai Karolina
: Bosznai Karolina
A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben
: Gerlei Gabriella Csilla
: Gerlei Gabriella Csilla
A hagyományos és modern konyhatechnológiák és alkalmazásuk a Hadik Kávéházban
: Tóth Gellért
: Tóth Gellért
Konyhatechnológiák és a hozzájuk kapcsolódó berendezések bemutatása a Viniczai étteremben.
: Kovács András
: Kovács András
Budapesti vendéglátás marketing az Evidens Bistro példáján keresztül
: Tóth Lilla Emese
: Tóth Lilla Emese
Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
: Tőkési Tamás
: Tőkési Tamás
Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése
: Gál Melánia
: Gál Melánia
An exploratory study of the state of tourism development in the Northern Great Plain of Hungary
: Fedor Viktória Mária
: Fedor Viktória Mária
The impact of Niš airport, Constantine the Great, on the development of tourism in Niš and Nišava district
: Dekic Kristina
: Dekic Kristina
Hagyományos és új konyhatechnológiák elemzése és az ezekhez alkalmazott berendezések, gépek bemutatása a Catering területén
: Kecskeméti Márk
: Kecskeméti Márk
Konyhatechnológiák fejlődésének hatása a magyar gasztronómiára és annak fenntarthatósága budapesti Michelin-csillagos éttermekben
: Virág Dominik
: Virág Dominik
Hagyományos és új konyhatechnológiák elemzése és az ezekhez alkalmazott berendezések, gépek bemutatása az Aqua Hélia Termálkristályban
: Nyisztor Réka
: Nyisztor Réka
Marketing solutions in the field of hungary's tourism on the basis of highlighting the development of a grange in the great plain
: Rózsemberszki Diána
Megjelent: (2013)
: Rózsemberszki Diána
Megjelent: (2013)
Ételintoleranciában és ételallergiában érintett személyek nehézségei és alternatív lehetőségei turisztikai célú utazások alatt
: Vidéki Alexandra
: Vidéki Alexandra
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
Utilization of underground thermal water supply for tourism development and analysis of International cooperation of Southern Great Plain Thermal Cluster
: Ládi Eszter Ria
: Ládi Eszter Ria
A világgazdasági válság (1929-1933) Magyarország gazdaságára gyakorolt hatásai = The impacts of the great depression 1929-33 on Hungary’s economy
: Domonkos Endre
Megjelent: (2021)
: Domonkos Endre
Megjelent: (2021)
A Danone Kft. működésének elemzése vezetői számvitel szempontjából
: Nemes Dávid
: Nemes Dávid
Hasonló tételek
-
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina -
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia -
Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Gulyás Melinda Őzike -
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia -
Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Besenyei Panna